Кухня, уреди и обзавеждане

GROHE BLUE – Освободете България от пластмасовите бутилки!

GROHE BLUE - Освободете България от пластмасовите бутилки!

GROHE BLUE

Освободете България от пластмасовите бутилки!

 

Знаете ли, че за производството на 1 литър бутилирана вода са необходими до 7 литра вода, като по време на производството се отделят около 600 грама CO2. С продуктите за филтрирана вода: GROHE Blue Professional, GROHE Blue Home и GROHE Blue Pure може да се наслаждавате винаги на приятна, филтрирана, изстудена слабо газирана, средно или силно газирана вода на момента!

 

grohe-blue-bg-maistor

 

Какво получавате при покупка на филтрираща система GROHE:

  • При закупуване на GROHE BLUE HOME – предлагаме безплатен монтаж! Клиента трябва да се свържи с Търговското представителство и ние ще му помогнем.
  • При закупуване на GROHE BLUE PURE – клиентът получава като подарък гарафа за вода с българското знаме и надпис на български: Създаден за Вашата вода!

 

grohe-blue-bg-maistor-1

 

Благодарение на системите за вода, опазваме нашата природа чиста, не е необходимо да мъкнем тежки бутилки, не е необходимо допълнително място за съхранение на големи туби. Лесен и интуитивен за работа, смесителя е напълно достъпен за деца. Нашият стандартен, високоефективен, 5 степенен филтър предлага ексклузивен процес на филтрация, за да премахне дори най-фините частици от чешмяната вода, като същевременно запазва всички важни минерали.

Разгледайте всички промо системи за филтрирана питейна вода GROHE BLUE тук при нас…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *