Кухня, уреди и обзавеждане

Мивка за кухня – за повече свобода при готвене и миене!

Мивка за кухня - за повече свобода при готвене и миене!

Кухненската мивка, е приспособление в кухнята, което се използва за миене на съдове, плодове, зеленчуци и други кухненски предмети. Обикновено се състои от голяма, правоъгълна или овалена мивка даваща Ви пълна свобода на дейстие и подтикваща Ви да разгърнете таланта си и съзададете незабравими моменти. Кухненската мивка винаги е съпътствана с подходящ сифон за нея, позволяващ Ви голям дебит на оттичане и пестящ място в шкафа.

 

Кухненските мивки се предлагат от различни материали, като неръждаема стомана, чугун, порцелан, гранит и композитни материали. Неръждаемата стомана е популярен избор за кухненски умивалници поради своята издръжливост, устойчивост на корозия и оцветяване и лесно почистване. Керамичните мивки за кухня и гранитните също са популярни поради естетическата си привлекателност. В зависимост от размера на шакфа за мивка за кухня се подбира и самата мивка.

 

Кухненските мивки могат да бъдат снабдени с допълнителни функции, като например устройство за изхвърляне на отпадъци /така наречените мелачки/, душ за изплакване на съдове и дозатор за сапун. Те могат да бъдат съчетани и с подходящи аксесоари като сушилник, дъска за рязане и цедка, за да се подобри функционалността на зоната на кухненската мивка.

 

Като цяло мивка за кухня е съществен компонент на всяка кухня и може да подобри както функционалността, така и естетиката на пространството.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *