MMOTORS Водещия български производител на вентилатори за баня

 

MMOTORS произвежда 18 серии вентилатори за баня, високотемпературни вентилатори за вграждане в отоплителни инсталации, компактните вентилационни системи ECOСвежест, канални и центробежни вентилатори, осеви вентилатари за стенен монтаж, вентилатори за охлаждане на техника и ел.табла, прозоречни вентилатори, вентилационни решетки.

 

mmotors-ventilatori-za-baniya-bg-maistor

 

В резултат на непрекъснатото технологично обновяване, внедряването на нови производства и развойна дейност, използване на финасиране по европейски програми днес MMOTORS е един от основните производители на електродвигатели и вентилатори в балканския регион. Продуктите с марка ММ се продават успешно в страните от Балканите, ЕС, Русия и Близкия изток. Фирмената философия на MMOTORS се основава на богатия търговски опит на нейните основни акционери. Основна мисия е създаването на качествен и достъпен продукт – европейско производство, конкурентен на водещите световни производители.

 

Стратегията, която следваме за да постигнем тази цел включва внедряване на най-добрите производствени и търговски практики, постоянни инвестиции в технологично обновяване и увеличаване на производителността на труда. Вярваме, че следвайки този курс фирмата ще утвърди позициите си на вътрешния и външните пазари и ще бъде предпочитан доставчик, предлагайки по-високо качество и конкурентни цени.

mmotors-logo-bg-maistor

 

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 26 резултата

Покажи 8 16 32 64