Menu

Cart
Новини

Новини (3)

Последни новини в областта на ВиК, ОиК, Строителството и още...

BLACK FRIDAY / WEEKEND SALE 2018 - Готови ли сте за намаления, стигащи до -50%?

  • Публикувана в Новини

BLACK FRIDAY/WEEKEND SALE 2018

Готови ли сте за намаления, стигащи до -50%?

 

Едно от най-дългоочакваните събития за всички любители на пазаруването и изгодните оферти е BLACK FRIDAY!, което тази година ще се проведе на 23 ноември 2018, като ще Ви зарадваме с намаления до -50%, за продукти в областта на обзавеждането за баня на водещите производители! След което ще продължим с BLACK WEEKEND! през Събота и Неделя 24-25 ноември 2018, като ще добавяме продукти за кухня с намаления до -30% и всичко за отоплението -20%!

Продължава...

В сезона на отоплението вземете -5% допълнителна отстъпка за поръчки над 1000лв. и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

  • Публикувана в Новини

ПРОМОЦИЯ

В сезона на отоплението вземете -5% допълнителна отстъпка за поръчки над 1000лв. и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

 

Скъпи клиенти,

в сезона на отоплението ние Ви предлагаме широка гама от висококачествени продукти на водещи и доказали се производители в сферата на отоплителните системи. Закупете от нашият магазин продукти нужни Ви за изграждането на вашата отоплителна инсталация като: тръба с алуминиева вложка и фитинги за нея, система за прес-съединения, алуминиеви радиаторни глидери, панелни радиатори, радиаторни вентили, алуминиеви лири за баня, вентилаторни конвектори, термостати за отопление, отоплителна арматура, медни тръби и фитинги, всичко за подовото отопление и др.

Продължава...

SLOVARM -15% Намаление на спирателната арматурата до изчерпване на количествата

  • Публикувана в Новини

SLOVARM

-15% Намаление на спирателната арматурата до изчерпване на количествата

 

Скъпи Клиенти,

възползвайте се от промоционалните цени -15%, на цялата спирателна арматура на като: спиратлени кранове, сферични кранове, шибърни кранове, филтри за вода на словенския производител SLOVARM. Промоцията е валидна до изчерпване на складовата наличност.

Продължава...