Лири за баня – Създайте си удобство и комфорт в банята!

Лирите за баня са изключително добро решение за отопление. Те са проектирани за отопление на малки помещения и най-вече за баня, при някой дизайнерски модели може да се ползват като радиатори и за по-големи помещения, като дневна. Лирата създава удобство и комфорт, както и придава един съвременен вид на Вашата баня, като могадат да бъдат както електрически лири, така и лири към отоплителна водна инсталация.

liri-za-baniya-bg-maistor

Производството на разнообразни модели, размери и цветове, прави възможно тяхното приложение във всяка една стая от дома, съобразявайки се с неговият интериор. При нас ще откриете и всички нужни кранове за лири, които може да бъдат ъглови, прави, с термоглава за по-лесна настройка на температурата, секретни и още, както и всички нужни аксесоари за Вашата лира.

Най-търсени модели: (лира за баня, алуминиева лира за баня, електрическа лира за баня, стоманена лира, лири за отопление, хромирани алуминиеви лири, лира за отопление в баня, дизайнерси лири, печка за баня, високоефективни лири и още).

Показване на 1–16 от 225 резултата

Покажи 8 16 32 64

Електрически лири за баня (30)

Алуминиеви лири за баня (75)

Стоманени лири за баня (50)

Дизайнерски лири за баня (23)

Аксесоари за лири за баня (9)

Кранове за лири (63)