Menu

Cart

Подово отопление и охлаждане

Подово отопление

За постигане на оптимално усещане за комфорт!

 

Подово отопление и охлаждане

 

Подово отопление и охлаждане намерите при нас висококачествени тръби, фасонни части и аксесоари за изграждането на Вашето подово, стенно отопление и охлаждане. За разлика от статичните системи /панелни радиаториалуминиеви глидеривентилаторни конвектори и др./ за отопление тук се създава равновесие на излъчването между човека и околната повърхност на помещението и така се постига оптимално усещане за комфорт. С поглед към бъдещето: приятни температури чрез нови решения, дали затопляне или охлаждане - ще откриете всичко при нас, по-малко енергия - повече топлина, за стари и нови сгради, за мокро и сухо строителство.

 

Благодарение на високия процент лъчиста енергия на подовото отопление усещането за комфорт при затопляне настъпва още при значително по-ниска температура на въздуха в помещението. По този начин тя може да бъде понижена с 1*С до 2*С, което дава възможност за годишна икономия на енергията от 6 до 12%.

 

ТАГОВЕ: (подово отопление, стенно отопление, лъчисто отопление, отопление за стени, подово отопление и охлаждане, отопление с пресоващи пръстени, rehau ratherm s, rehau varionova и др.).