Прес фитингите Ви предлагат най-подходящата система за всички изисквания – без значение дали става за прес фитинги за питейна вода, медни прес фитинги за газ, прес фитинги за отопление и специални приложения. При това всички системи разбира се гарантират най-високо ниво на безопастност, съответстват на съответните специфични стандарти и предлагат безкомпромисно качество и лесен мотаж благодарение на прес машините

 

pres-fitingi-za-voda-otoplenie-bg-maistor

 

Разнообразието от прес фитинги е на практика неограничено. Моделите този вид системи обхващат широк спектър от монтажни работи, от тръбопроводи за питейна вода, за газови системи и отоплителни инсталации, както и различни приложения в жилищни сгради и т.н.

 

Благодарение на бързото си изпълнение – технологията за студено пресоване е далеч по-добра в сравнение с останалите методи, дори и по отношение на времето за монтаж, достигаща до 80%. В практиката това от една страна позволява изключителна ефективна работа, а от друга – изпълнение на повече проекти за същото време и пестене на пари!

 

Показване на 1–16 от 866 резултата

Покажи 8 16 32 64

Прес фитинги за медни тръби (177)

Прес фитинги за газ (64)

Прес фитинги за поцинковани тръби (282)

Прес фитинги за неръждаеми тръби (149)

Прес фитинги за многослойна тръба (193)