Отоплителни системи

3 причини да изберете алуминиеви радиатори за отопление

3 причини да изберете алуминиеви радиатори за отопление

 

Алуминиевите радиатори имат добра топлопроводимост и притежават голяма площ на топлоотдаване

Едно от страхотните предимства, които притежават алуминиевите радиатори е фактът, че имат добра топлопроводимост. Освен това, благодарение на високия си коефициент на полезно действие, може да изберете алуминиеви радиатори с малки размери. Те ефективно разпръскват топлината в стаята и притежават голяма площ на топлоотдаване. Освен това алуминиевите радиатори заемат малко място, а това е важно когато проектирате помещенията и особено, ако самите стаи не са особено големи.

aluminievi-radiatori-blog-bg-maistor

 

Едни алуминиеви радиатори изглеждат много добре 

Важно предимство, което имат всички алуминиеви радиатори е това, че изглеждат добре, дори красиви в повечето случаи. Те няма по никакъв начин да нарушат дизайна на помещения, напротив, ще го допълнят по един естествен начин. Може да разгледате нашите  страхотни предложенията в сайта ни bg-maistor.com. Ние предлагаме страхотни и много компактни алуминиеви радиатори, които ще паснат на всеки вкус, дори и на прекалено капризен. Цените ни са отлични, а освен това и за поръчки над 200 лв. ще получите безплатна доставка. Ако пък имате нужда от инсталиране – не се притеснявайте, предлагаме и услугата домашен майстор.

 

Всички алуминиеви радиатори се инсталират лесно и са устойчиви на корозия

Без значение от размера и големината, всички алуминиеви радиатори се инсталират супер лесно и бързо. Най-хубавото, което можем да кажем за тях, обаче, че са устойчиви на корозия, а това от своя страна Ви дава гаранция, че ако използвате в дома си алуминиеви радиатори за отопление, те ще издържат дълго време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *