Отоплителни системи

ENGO CONTROLS Термостати за отопление и охлаждане. Управлявай енергията вкъщи!

ENGO CONTROLS Термостати за отопление и охлаждане. Управлявай енергията вкъщи!

ENGO CONTROLS e модерната марка в управление на отоплението. Разработчици на ENGO следят отблизо пазара на отопление, като са запознати е неговите силни и слаби страни. Ние знаем какво искат клиентите и какви проблеми срещат през зимния сезон. Ние създаваме устройства, които ги разрешават. Да предоставим на нашите клиенти комфорт с минимални щети върху природата. Ние се фокусираме върху екологичната отговорност и доказни технологии.

 

Енергийна ефективност – управлението на отоплението пести енергия. Използваме само толкова, колкото ни е необходимо. Това гарантира, че къщата е винаги оптимално отоплена, а сметките ниски.

Съвременност – в термостатите за отопление и охлаждане си използваме най-съвременни и ефективни решения. Също така сме отворени за сътрудничество с други технологии на бъдещето (Tuya Smart).

Гаранция – при проектирането на продуктите си обръщаме внимание на детайлите. Тестваме, проверяваме, контролираме. Благодарение
на това сме сигурни в качеството и функционалността. Предлагаме 5 години гаранция на устройствата и безплатни технически съвети преди или след покупката.

Отговорност – движим се в проекологична посока. По-ниското потребление на енергия помага на околната среда. Нашите устройства – благодарение на своята ефективност – помагат за облекчаване на природата. По-малко емисии на горивни продукти в атмосферата означава по-малко замърсяване.

 

ENGO Controls – предимства за потребителите

Искаме да предоставим решения, които ще се адаптират към вашия начин на живот. Ние сме тук, за да може вие да се чувствате спокойно, както у дома си. Комфортно отопляем интериор 5 години, стандартна заводска гаранция:

 • Спестявания в домашния бюджет
 • Безпроблемна обработка на рекламации
 • Висококачествена изработка и работа на управленията
 • Високият стандарт и качество, повишават стойността на вашия имот
 • Пълна автоматизация и дълъг експлоатационен живот
 • Лесни за ползване, ясна логика, надеждна експлоатация
 • Редовна актуализация: нови функции, нови модели
 • Ефективна работа при различни метеорологични условия

 

ENGO Smart Универсален Умен Дом

Приложението ENGO Smart е базирано на световноизвестната система Tuya Smart, използвана за управление на устройства в системата Умен дом. Най-голямото му предимство е неговата гъвкавост: поддържа множество продукти от различни марки. Можете да управлявате устройства от различни производители през едно приложение.

Какво например?

 • Отоплителни системи
 • Крушки, лампи, LED ленти
 • Ключове и контакти
 • Щори за прозорци, гаражни врати
 • Алармени сензори, камери
 • Битова техника и електроника
 • Въздушни конвектори

 

Предимствата на това решение са огромни! Можете да избирате от хиляди различни предложения, избирайки вида и марката на продукта, и след това да комбинирате всичко в система, управлявана от едно приложение – ENGO Smart в системата Tuya Smart.

 

Универсален Умен Дом

Устройствата ENGO Controls се адаптират към нуждите на всяка сграда. Връзката помежду им създава надеждна и модерна система за контрол на отоплението. Предлагаме продукти работещи в Wi-Fi мрежа (комуникация чрез рутер), както и с ZigBee 3.0 протокол, където комуникацията се осеществява чрез Интернет хъб. Приложението ENGO Smart осигурява отдалечен контрол над устройствата. ZigBee мрежата, чрез Интернет хъбът, запазва работещи създадените правила, дори когато Интернет връзката липсва. Приложението Ви позволява да създавате автоматични последователности от действия. Устройствата се включват или изключват в зависимост от: определеното време, изгрев/залез, температура, получен сигнал от друго устройство и т.н…

 

 

Предимствата при управление на отоплението – струва си да ни се доверите!

Спестяване на енергия

Управлението на отоплението намалява консумацията на енергия до необходимия минимум. Използва се само толкова количеството гориво, колкото е необходимо за отопление на дадена сграда – всичко според нуждите и индивидуалните решения на обитателите. В резултат на това сметките ви през зимата могат да бъдат по-ниски и околната среда по-малко замърсена. Струва си да се помни, че икономиката върви ръка за ръка с екологията. По-ниските емисии на вредни продукти от горенето в атмосферата означават по-чист въздух. Борбата със смога започва в домовете ни и е най-ефективна в тях.

 

Правилно отоплена къща

С интелигентно управление на отоплението температурата в помещението се задава от обитателите. Това се осигурява от практични графици за отопление и т.нар контрол на зоната. Не забравяйте, че ако отоплението на сградата се основава на измервания само от една стая (например от хола, където е инсталиран контролерът), температурата в другите стаи винаги е произволна. Не е нито ефективно, нито удобно. Зоновият контрол решава този проблем – позволява ви да управлявате топлината на всяка стая поотделно. По-здравословен живот

 

Добре отопляемата къща е къща, която е по-евтина за поддръжка, екологична, а и много поздравословна.

Живеейки в нея, ние придобиваме по-добро качество на живот и благосъстояние. Не мислим за това ежедневно, но температурата на околната среда влияе върху функционирането ни. Ефективна работа, почивка, добро настроение – топлинните условия влияят на всичко това. Нещо повече, правилният домашен микроклимат поддържа дихателната и сърдечно-съдовата система, подобрява качеството на съня и стимулира концентрацията. И хипотермията, и прегряването са вредни за здравето. Зоновото отопление елиминира тези негативни фактори от живота ни.

разгледайте всички продукти ENGO тук…

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *