Отоплителни системи

INNOVA AIRLEAF Вентилаторни конвектори – Елегантен дизайн и оптимално решение за отопление и охлаждане

INNOVA AIRLEAF Вентилаторни конвектори - Елегантен дизайн и оптимално решение за отопление и охлаждане

 

INNOVA AIRLEAF могат да бъдат свързани към различни нискотемпературни източници като: термопомпи, кондензни котли, соларни панели. Зададената температура се достига изключително бързо, впоследствие се поддържа при възможно най-ниски нива на шум. Вентилаторните конвектори се предлагат в широка и разнообразна гама:

  • 6 продуктови серии: SL (стандартен), SLS (стандартен нисък), RS (с лъчист панел), SLI (за вграждане), SLSI (за вграждане нисък), RSI (за вграждане с лъчист панел).
  • 5 различни мощности
  • 2 разновидности на дизайна (предна решетка и преден плосък панел)
  • 2 цвята (бял RAL9003 и сребрист) – всеки цвят по RAL може да бъде изработен при запитване
  • Варианти за 2-тръбна и 4-тръбна система

Вентилаторните конвектори са оборудвани с DC инверторна технология от последно поколение, регулирана от PWM (Pulse Width Modulation). Това прецизно и високотехнологично управление елиминира вибрациите, намалява консумацията на енергия с 30% до 50% и повишава на възможността за модулация на вентилатора (от 10% до 100% от максималната скорост на вентилатора).

 

AIRLEAF SL

Дълбочината от 129мм е постигната благодарение на иновативния дизайн. Вентилаторът е тангенциален, с асимитрични ламели, което позволява достигане на висок дебит при малък спад в налягането и ниски нива на шум. Постигнатата енергийна ефективност е изключително висока, при консумация на енергия от само няколко вата. Скоростта на вентилатора не е с фиксирани степени, а с продължителна модулация на базата на пропорционалната интегрална логика, с цел да бъдат минимизирани шума и нежеланите въздушни течения в помещението.

 

INNOVA AIRLEAF SL Вентилаторен конвектор

 

AIRLEAF SLS

Елегантен дизайн и намалената височина на серията SLS само 379мм, я прави изключително подходяща при ограничени размери на носещи стени, които не позволяват монтаж на стандартен вентилаторен конвектор, също така таванни помещения с ниски стени, офиси с високи прозорци, галерии и коридори, където присъствието на вентилаторните конвектори трябва да бъде дискретно… и много други случай, свързани с изискванията на архитекти и дизайнери. Серията SLS паства идеално на множество различни варианти за монтаж.

 

INNOVA AIRLEAF SLS Вентилаторен конвектор

 

AIRLAEF RS

Вентилаторни конвектори с лъчисти панели

AIRLAEF RS е със същите размери и дизайн като моделите от серията SL, но обединява отоплението чрез стандартна конвекция и вентилиращ ефект с иновативен лъчист преден панел, който осигурява оптимален комфорт. Благодарение на тази изключителна система, зададената температура се поддържа без употреба на главния вентилатор, абсолютно безшумно и ефектно.

 

INNOVA AIRLEAF RS Вентилаторен конвектор

 

Серията RS използва микровентилатори с много ниска консумация на енергия и минимални нива на шума, които абсорбират топлина от батерията и я предават към вътрешната повърхност на предния панел, като по този начин го загряват. Така, вентилаторният конвектор може да отделя равномерно топлина и без включване на главния вентилатор, зададената температура може да бъде поддържана без въздушни течения и напълно безшумно. През лятото, микровентилаторрите се деактивират, за да се избегне образуването на конденз по предния панел на конвектора. Тази изключителна патентована система за отопление ще Ви спести рисковете, свързани с употребата на вградени радиатори и специални вентили.

 

Широка гама от аксесоари

Гамата AIRLEAF е оборудвана с пълен набор от аксесоари

 

Новата серия управления Control Touch, използваща същата технология както смартфоните, допълва ефективността на DC инверторното управление. Управленията могат да бъдат на самият уред, или монтирани на стена или свързани към системата за сградна автомтизация. Особено забележителна е системата за управление PID Logic, използвана както стационарно, така и дистанционно, която осигурява пълна модулация на скоростта на вентилатора.

 

INNOVA AIRLEAF Вентилаторен конвектор аксесоари

 

INNOVA AIRLEAF Вентилаторен конвектор аксесоари 1

 

FILOMURO 

Вентилаторен конвектор за високостенен монтаж

Идеалното иновативно решение за високостенен монтаж, което Ви осигурява повече свободно пространство

 

Изключително тънък (само 128мм), с изчистен и елегантен дизайн, който пасва перфектно на всеки интериор. FILOMURO е абсолютно безшумен, а DC инверторният контрол на вентилатора осигурява равномерно поддържане на температурата при изключителна енергийна ефективност.

Широкият дисплей показва детайлно всички функции. Безжичното дистанционно управление в комплекта може да бъде комбинирано с различни контрол-панели за стенен монтаж или за свързване към системата за сградна автоматизация (протоколи Ethernet,Wifi и ModBus). Осигурено е достатъчно място за свързване чрез 2 и 3-пътни вентили. FILOMURO може да бъде монтиран и ниско на стената, за да се осигури топъл въздушен поток към пода.

 

INNOVA FILOMURO Вентилаторен конвектор

 

Поради нарастващата употреба на нискотемпературни системи за отопление (термопомпи и кондензни котли), вентилаторните конвектори стават все по-разпространено и предпочитано решение, за различни приложения, включително за дома. В много случаи, архитектите и инженерите избягват подово стоящи термални устройства, защото предпочитат да използват пространствата по стените за мебели и декорации.

* Разгледайте продуктите на INNOVA AIRLEAF при нас тук *

innova-airleaf-logo

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *