Отоплителни системи

Какво представляват и за какво се използват панелни радиатори?

Какво представляват и за какво се използват панелни радиатори?

 

Какво представляват едни панелни радиатори?

Панелните радиатори са отоплителни тела, които са предназначени за монтаж към отоплителни системи в сгради, като позволява ляво и дясно странично свързване към отоплителните инсталации с максимално допустима експлоатационна температура по-ниска от 110 градуса. Панелните радиатори са предназначени както за еднотръбни,така и за двутръбни отоплителни системи, а това ги прави предпочитани от все повече хора и семейства. В общия случай за производството на панелни радиатори се използва стомана, която се характеризира с висока якост и еластичност. Въпреки това теглото им не е твърде високо, което олеснява процеса по транспортиране и лесното мониране.

 

panelni-radiatori-bg-maistor

 

Панелните радиатори са ефективен начин за отопление на дома, защото имат висока топлопроводимост и отдават много топлина. Идеални са дори за вили и къщи извън града за локално отопление, както и за такива, които имат големи и много на брой прозорци. Подходящи са дори за офисни сгради и големи конферентни зали, заради отличното си свойство на топлоотдаване.

 

panelni-radiatori-za-otoplenie-bg-maistor

 

Ние в bg-maistor.com държим на качеството и на ефективното отопление. Именно поради тази причина внимателно сме селектирали различни видове панелни радиатори, които биха задоволили всеки вкус и предпочитания. Да предлагаме качествени панелни радиатори на достъпни и изгодни цени също е важно за нас, затова и се стремим да даваме един от най-добрите цени за тови вид стоки. Освен всичко друго предлагаме и комплексно решение за всеки, който има нужда от съдействие по изграждането на нова отоплителна система, тъй като разполагаме с квалифициран екип от майстори, които да ви помогнат в това начинание.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *