Отоплителни системи

KAN-therm InoxFlow – Колектори за радиаторно и подово отопление

KAN-therm InoxFlow - Колектори за радиаторно и подово отопление

 

kan-therm-inoxflow-kolektori-za-radiatori-bg-maistor 

 

Новата производствена технология и използването на профил от неръждаема стомана с по-голям вътрешен диаметър и по-малка дебелина на стената, отколкото в случая с месинговата конструкция, доведоха до хидравличните възможности на колекторите KAN-therm InoxFlow почти два пъти по-големи, отколкото в случай на месингова версия, без да се жертва механичната издръжливост.

Благодарение на използването на висококачествена неръждаема стомана, дизайнът е променен и размерът на колектора е увеличен до 11/4″! В сравнение с колекторите с месинг, присъстващи на пазара, активната площ на напречното сечение на KAN-therm InoxFlow е повече от 1,5 пъти по-голям, така че с KAN-therm InoxFlow колекторите можете да се справят с по-голям поток, без да се притеснявате, че капацитетът не е достатъчен.

 

 kan-therm-inoxflow-kolektori-za-radiatori-bg-maistor-1

 

Здравеопазване

В сравнение с месинга, неръждаемата стомана също означава по-висока устойчивост на хлоридни йони, разтворени във вода и няма възможност за миграция на нежелани елементи (например олово) от нискокачествени метални сплави към питейна вода и по този начин по -висока хигиена и безопасност.

 

Модерен дизайн

Дизайнът не се фокусира само върху високата естетика, но и върху функционалността и практичността. Имайки това предвид, ние въведохме някои полезни решения. Етикетите на скобите, информиращи как да свържете източника на топлина, ще ви помогнат да избегнете грешки по време на инсталацията. Специално проектираните пластмасови скоби с еластомерни вложки с функция за заглушаване на вибрациите гарантират, че нашите колектори няма да нарушат дори най-чувствителните уши.

 

Лазерно маркиране

Логото на KAN-therm е гаранция за оригиналност на продукта и гаранция за най-високо качество.

 

Ясна идентификация на стаята

Лазерното номериране за подреждане на отделните вериги на колектор и благодарение на включения стикер има възможност за допълнително описание на отделни помещения. Този етикет може лесно да се постави вътре в колекторната кутия.

 

Капак

Модерният, елегантен панел е допълнителен аксесоар, който организира и обезопасява всички свързващи елементи на колектора, особено електрическото окабеляване на автоматиката за управление.

Всички KAN-therm InoxFlow колектори са обхванати от 10-годишна гаранция за профила и 2-годишна гаранция за управляващи елементи, елементи за автоматизация и циркулационна помпа.

 

kan-therm-inoxflow-kolektori-za-radiatori-bg-maistor-2 

 

Пълна гама за всички приложения

Широка гама от варианти на новите KAN-therm колектори InoxFlow обхваща 100% от настоящите месингови колектори. За да идентифицираме лесно всяка серия и съответно нейното предназначение и оборудване, въвеждаме нова система за обозначаване на букви за нашите колектори. Първата буква обяснява приложението, втората описва оборудването на горната греда, третата описва оборудването на долната греда, а последната буква информира за допълнително оборудване.

 

R – колектори за инсталации за централно радиаторно, конвекторно отопление и питейна вода

 

kan-therm-inoxflow-kolektori-za-radiatori-bg-maistor-5 

 

U – колектори за повърхностно (под, стена или таван) отопление/охлаждане

 

 kan-therm-inoxflow-kolektori-za-radiatori-bg-maistor-6

 

kan-therm-inoxflow-kolektori-za-radiatori-bg-maistor-7

 

U..P – колектори с вграден смесител

Този тип двуфункционални колектори е много популярно решение в случай на смесени инсталации, т.е. комбинация от традиционна радиаторна инсталация с под, стена или таван (нискотемпературни) излъчващи системи.

 

kan-therm-inoxflow-kolektori-za-radiatori-bg-maistor-7

  • При нас може да разгледате всички продукти на KAN-therm тук…

kan-therm-logo-bg-maistor

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *