Отоплителни системи

Няколко насоки при избора на алуминиеви радиатори за дома

Няколко насоки при избора на алуминиеви радиатори за дома

Не залагайте само на външния вид

Въпреки че производителите предлагат различни модели и изискани дизайни, никога не пренебрегвайте качеството за сметка на външния вид. Ако търсите едновременно качество и невероятен външен вид, непременно разгледайте нашите стилни предложения, които, обещаваме, че ще ви допаднат.

aluminievi-radiatori-bg-maistor-11

Изберете Вашите алуминиеви радиатори според големината на помещението

Хубавото на всички алуминиеви радиатори е, че те пестят място и имат висока топлопроводимост. Това обаче не означава, че можете да отоплявате големия си хол само с един единствен радиатор. Нашия съвет е да погледнете колко голямо е помещението, което искате да отоплявате и ако е прекалено да заложите на два или дори почве алуминиеви радиатори.

aluminievi-radiatori-bg-maistor-12

Нещо важно, което трябва да знаете когато избирате алуминиеви радиатори

Алуминият е материал, който не гние и не ръждясва. Бъдете сигурни, че ако заложите на алуминиеви радиатори за отопление на дома, те ще издържат дълго време и ще бъдат устойчиви на корозия. Дебелината на ребрата на един радиатор осигурява освен здравина, но и издръжливост и по-добро топлоотдаване. Погледнете и вътрешната страна на алуминиевия радиатор. Тя трябва да бъде внимателно обработена и ще бъде добре ако има оксиден филм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *