Отоплителни системи

Няколко практични съвета при избор на панелни радиатори

Няколко практични съвета при избор на панелни радиатори

 

Топлоподаване и обем на помещението

Има различни по големи и дължина панелни радиатори. Това е така, защото те са предназначени за различни като обем помещения. Съобразете това преди да изберете вашия и четете добре характеристиките на всеки един радиатор. Ние в bg-maistor.com предлагаме голямо разнообразие от панелни радиатори с различни ширини от 300, 400, 500, 600 и 900мм и с дължини от 400 до 2400мм. Ако изпитвате затруднения при избора си винаги може да ни пишете.

 

Изберете панелни радиатори, които отговарят на отоплителната ви система

Това следва да го съобразите още в начален етап на проектиране на бъдещия Ви дом, без значение дали става въпрос за апартамент или къща. Ако радиаторът не отговаря на характеристиките на системата, възможно е той да се износи бързо. Качеството на панелния радиатор също е от значение за това той да функционира добре. Ние в bg-maistor.com предлагаме на нашите клиенти единствено панелни радиатори, които ние самите бихме използвали в дома си. Така, че качеството ни е гарантирано на 100%.

 

panelni-raditori-category-bg-maistor

 

Външният вид и дизайнът на помещенията не бива да се пренебрегват

Освен, че трябва да са функционални, да работят добре и да да топлят помещенията, за които са предназначени, едни панелни радиатори трябва да бъдат и естетически издържани и да съответстват с цялостния интериор на помещението. Днес може да намерите всякакви по размер и дори цвят и форма панелни радиатори, които да паснат идеално на вашия дизайн и вкус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *