Отоплителни системи

SALUS IT600 SMART HOME – Пълен контрол над дома, само с едно кликване!

SALUS IT600 SMART HOME - Пълен контрол над дома, само с едно кликване!

 

salus it600 smart home

 

salus it600 smart home regulatori

 

Най-важният елемент на SALUS IT600 SMART HOME е гейтуей GATEWAY UGE600, който осигурява комуникация между всички, намиращи се в сградата, устройства в системата. Това позволява пълен контрол на системата от всяка точка на света, само с помоща на смартфон, таблет или компютър. Само един гейтуей позволява снабдяването на до 100 устройства, например стаини термостати, интелигентни контакти или термостатни сензорни глави, както и сензори за отваряне на прозорци и врати.

 

Стаините термостати VS10RF и VS20RF позволяват на потребителя да управлява подово отопление чрез клемни шини KL08RF/KL10RF, радиатори чрез термостатни глави TRV10RFM и електрически уреди с мощност до 3600W чрез SMARTPLUG контакт. Между всички безжични устройства могат да се създадат правила на работа с достъп до интернет.

 

salus it600 smart home radiatori

 

salus it600 smart home radiatori podovo otoplenie

 

Всички регулатори на системата IT600 и серии EXPERT NSB, EXPERT HTR, EXPERT са оборудвани с функцията (широко импулстна модулация)

Поради високата инерция на подовото отопление, използването на системана (широко импулстна модулация) в регулаторите от сирия IT600, EXPERT NSB, EXPERT HTR, EXPERT осигуряват точна и постоянна температура в помещенията. Системата (широко импулстна модулация) контролира продължителността на времето на експлоатация и честотата на отваряне и затваряне на задвижките, във връзка с повишаване на температурата в помещението. Резултатът е: допълнителни икономии, комфорт и липса на прегряване / охлаждане на помещението.

 

В допълнение, всички регулатори за подово отопление са снабдени със система (вентилна защита), която обезопасява термостатните вентили. Веднъж седмично отваря и затваря задвижката, дори ако системата през тази седмица не е работила или се намира извън отоплителния сезон.

 

salus it600 smart home app

 

* Намерете при нас всички продукти от системата SALUS IT600 SMART HOME тук…*

salus logo

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *