PIPE INDUSTRIAL BULGARIA

 

PIPE INDUSTRIAL / Пайп Индустриал България е първият български завод за трислойни тръби и фитинги от ПВЦ за канализация. Производствената база е оборудвана от лидерите в машиностроенето – фирмите WEBER, ENGEL и PLASMEC. Производството на Пайп Индустриал България получи златен медал за иновации на МЕЖДУНАРОДНИЯ ТЕХНИЧЕСКИ ПАНАИР – Пловдив, 2007год. Завода е сертифициран по ISO 9001:2008.

 

Изделията се отличават с редица нововъведения от предлаганите досега на пазара български продукти. ПВЦ тръбите имат следните предимства:

Много добри хидравлични свойства поради гладкостта на вътрешните стени; изключителна здравина и издръжливост; ниско тегло, което облекчава транспорта, манипулирането и монтажа; издръжливост на студ, което ги прави подходящи за полагане при температури и под 0 градуса; диелектричност; малък коефициент на топлинна проводимост, което позволява тръбите да се поставят на по-малка дълбочина и така се намаляват разходите по монтажа им; лесен монтаж благодарение на прецизните КА и ЩЕК муфа.

pib logo

 

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 50 резултата

Покажи 8 16 32 64