ПИОН Русия е най-безопасният и универсален източник на топлинна измежду различните познати конвенционални електрически нагреватели, тъй като той не нагрява въздуха в помещенията а предметите и хората, които се намират в помещението. Акумулиращите топлина обекти от своя страна я предават на заобикалящия въздух, което позволява на топлината да създаде комфортна среда в помещенията, като същевременно се пести енергия.

 

При използването на инфрачервените нагреватели икономисването на електроенергия се дължи на директното затопляне на хората и предметите в помещенията (това е основната задача на отоплението). Всички други електрически нагреватели (не инфрачервени) работят на принципа на вторичното предаване на топлина през затоплене на въздуха в помещенията. По този начин, всеки допълнителен етап на предаване на топлина води до загуба на такава, и следователно изисква повече мощност за отопление, което води до повече разход на електроенергия и по-високи сметки за отопление.

 

Коефициентът на полезно действие на инфрачервените нагреватели е значително по-висок в сравнение не само с печки на дърва и камини, а и с всички останали конвенционални електрически отоплителни уреди (климатици, радиатори, вентилаторни печки и т.н.). Допълнителни икономии на електроенергия могат да бъдат постигнати при намаляване на времето на работа на нагревателя през монтаж на терморегулатор. Термостат автоматично включва/изключва нагревателя при достигнене на желаната от вас температура.

 

Предимства на инфрачервените нагреватели ПИОН Русия от другите:

  • Могат да икономисат с до 70% електроенергия
  • Те не излъчват светлина
  • Не изсушават въздуха и не изгарят кислорода в помещенията
  • Дълъг експлоатационен живот – до 50 години
  • Безшумни
  • Без миризми
  • Компактни (монтират се на тавана на помещенията)
  • Притежават висока степен на отопление на помещенията без да предизвикват конденз по прозорците
  • Притежават Европейски и Руски сертификати за качество

Подходящи за употреба за отопление на апартаменти, къщи, вили, офиси, детски градини, училища, здравни заведения и навсякъде, където изискванията за сигурност на отоплителните уреди са достатъчно високи!

pion logo

 

 

 

 

 

Показване на 5 резултата

Покажи 8 16 32 64