PLASTBRNO

Вътрешни канализационни системи!

 

Фирмата PLASTBRNO, spol. S.R.O. е традиционен чешки производител на вътрешни канализационни системи от 1990г. Мисията на компанията е да предоставя качествени продукти и услуги на своите клиенти с акцент върху индивидуалния подход. Основното производство се състои от HT PP фитинги за вътрешни канализационни системи и техните аксесоари. PLASTBRNO е единственият производител на фитинги в Чехия. Аксесоарите за канализационни системи са глави за подаване на въздух и вентилация, сегментни ъглови тръби, възвратни клапани и вентили/клапи против наводнение. Като необходимо допълнение фирмата произвежда и монтажна смазка.

 

plastbrno-ppk-bg-maistor-1

 

Втората производствена програма включва продукти, използвани при свързване на бани за вътрешна канализация като сифони за мивки, сифони за мивки, вана, душ корита, перални, писоари и аксесоари за тоалетни напр. Тоалетни седалки, входящи и изходящи клапани, тоалетни конектори и др. Третата производствена програма включва дренажни канали от пластмаса и неръждаема стомана, подови сифони в различни форми, включително сифони и сухи клапани.

 

plastbrno-lineini-sifoni-bg-maistor

 

Компанията има внедрена система за управление на качеството, отговаряща на изискванията на ČSN EN ISO 9001: 2016. Продуктите са произведени, тествани и сертифицирани в съответствие с приложимите европейски стандарти EN 1451, 274, 1253, 1329, 12380 и др.

plastbrno-logo-bg-maistor

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 58 резултата

Покажи 8 16 32 64