Клинкерът е плътно структуриран вид плочка с високи технически характеристики, която не абсорбира вода, лесен е за почистване и поддръжка, устойчив е на температурни промени, има висока устойчивост на механични натоварвания и не се влияе от агресивни химикали, като най-често се използва на фасади и за подови настилки както на закрито, така и на открито, включително в промишлени съоръжения.

 

 Клинкерът е плътно структуриран вид плочка с високи технически характеристики, която не абсорбира вода, лесен е за почистване и поддръжка, устойчив е на температурни промени.

 

Клинкерът е огнеопорна и изключително чиста екструдирана глина, която е термично обработена при температура от 1200*C. Готовият материал във вид на тухли или плочки е доста здрав и притежава множество различни положителни черти: висока температурна устойчивост, ниско влагопоглъщане, чиста глина, без соли. Той не избледняват от продължителната слънчева светлина и не се боят от студените минусови температури или летните горещини. Лесни са за полагане и притежават продължителен експлоатационен период. Цената им обаче също не е от най-ниските, но пък имайки предвид всички по-горе споменати технически способности, тя все пак си заслужава.

 

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.