Проучвания, експерименти и иновации

PROGRESS PROFILES винаги е бил готов да се справя с нови предизвикателства с ентусиазъм, да изследва нови идеи за развитие и да изгражда вълнуващи нови синергии. Ние се ангажираме да гледаме отвъд известния хоризонт с далновидност и проницателност. Нашият екип е в перфектен тон с пазара и е в състояние да предвиди развиващите се тенденции и да задоволи най-развитите нужди. Нашите клиенти, техните нужди, приоритети и мечти са нашата единствена точка на фокус. В резултат на това се радваме на над 37 години световен успех. През поколенията нашата семейна фирма се превърна в глобално предприятие с постоянно нарастващ оборот.

 

 PROGRESS PROFILES винаги е бил готов да се справя с нови предизвикателства с ентусиазъм, да изследва нови идеи за развитие и да изгражда вълнуващи нови синергии.

 

PROSUPPORT TUBE SLIM

Усъвършенствана патентована система от модулни субстрати за полагане на външни повдигнати подове с височина от 10 до 40мм. Системата се състои от две основи с височина 10мм, нивелири с дебелина 2мм и дискове против шум и плъзгане. Благодарение на модулността на системата и действието на нивелирите, всички височини могат да бъдат получени, като се започне от 10мм с интервали от 2мм.

 

 Усъвършенствана патентована система от модулни субстрати за полагане на външни повдигнати подове с височина от 10 до 40мм.

 

Разбира се това е само част от иновационните системи на PROGRESS PROFILES, които ще намерите при нас!

PROGRESS PROFILES История на Италианската компания

 

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 28 резултата

Покажи 8 16 32 64