Menu

Cart
Промоции

Промоции (30)

Промоционални продукти за обзавеждане за баня, ВиК, ОиК, инструменти и машини.

UPONOR Подово отопление и охлаждане на специални цени!

  • Публикувана в Промоции

UPONOR

Подово отопление и охлаждане на специални цени!

 

Скъпи клиенти,

започва нашата кампания за подово отопление и хлаждане, както и цялата отоплителна арматура на един от водещите производители UPONOR, на специални промоционални цени! Ценовите условия важат до изчерпване на промоционалните количества!

Продължава...

ROCA Луксозни специални предложения 2019!

ROCA

Луксозни специални предложения 2019! 

 

Представяме Ви луксозните промоционални предложения на водещият производителна керамика и оборудване за баня ROCA. Ще откриете две нови предложения за вграждане с новите ултратънки душ пити на ROCA, както и комплекти структури за вграждане с черен бутон и конзолни тоалетни чинии INSPIRA. Иновативната IN-WASH тоалетна и не на последно място мебели вече на достъпни цени!

Продължава...

-10% Отстъпка за Великден!

  • Публикувана в Промоции

Скъпи клиенти,

 

Великденските празници запачват от днес при нас! Възползвайте се от -10% допълнителна отстъпка, за почти всички продукти /единствено прави изключение санитарията на Видима и Идеал Стандард!/ Промоцията ще продължи до 30 април 2019г. Всички поръчки направени през периода 26 април - 1 май ще се изпълняват през първите работни дни 2, 3 и 4 май!

Продължава...

HANSGROHE Специални предложения 2019

  • Публикувана в Промоции

HANSGROHE

Специални предложения 2019.

 

 

Качеството на което може да разчитате! 

Ние от HANSGROHE залагаме на немската прецизност и така постигаме най-високо качество по отношение на формата и функцията. Made in Germany е и ще остане за нас рецептата за успех. Почти всички наши продукти се произвеждат в Германия. Нашата цел е да предлагаме на клиента решения, които са образец за качество и функционалност и ще останат такива в продължение на дълги години – и ние даваме всичко от себе си, за да я постигнем. HANSGROHE Ви предлага качество, от което ще бъдете трайно доволни.

Продължава...

GROHE Специални промоционални предложения 2019!

  • Публикувана в Промоции

GROHE

Специални промоционални предложения 2019! За да изживеете истинско удоволствие от водата.

 

В свят, където всичко става все по-сложно и по-сложно, много често простите неща правят живота по-приятен. Ето защо ние си задаваме въпроса - какви промени можем да направим, за да бъде Вашето ежедневие дори по-лесно? - Нов смесител на GROHE. Тази година промоциите са изключително завладяващи като започнем от смесители за мивка, смесители за вана и душ, термостатни смесители, душ системи, комплекти за вграждане, структури за вграждане с керамика и още много продукти на гарантиращо най-високо качество, на цена която никога до сега не е била толкова ниска! 

Продължава...