Промоционални продукти за обзавеждане за баня, кухня, ВиК, ОиК, инструменти и машини. Възползвайте се от високо качество на достъпни цени!

GROHE Tempesta - Щастлив под душа, си щастлив по душа!

GROHE Tempesta – Щастлив под душа, си щастлив по душа!

GROHE Tempesta – Щастлив под душа, си щастлив по душа! Щастлив под душа, си щастлив по душа! Ежедневният ритуал за прочистване може да има различни влияния върху тялото ни.

Прочети още

HANSGROHE DESIGN Специани предложения за обзавеждане за баня / кухня 2024 - 2025

HANSGROHE DESIGN Специални предложения за обзавеждане за баня / кухня 2024 – 2025

HANSGROHE DESIGN Специални предложения за обзавеждане за баня / кухня 2024 – 2025. С HANSGROHE може да създадете интериор за Вашата баня според Вашите лични представи и желания.

Прочети още

GROHE CRISTMAS SALE - Коледа пристигна по-рано!

GROHE CRISTMAS SALE – Коледа пристигна по-рано!

Скъпи приятели, стартираме съвместно с GROHE Коледна промоция на избрани душ системи и ръчни душове от колекцията Tempesta / Tempesta Cosmopolitan на специални празнични цени. Направете Вашата Коледа незабравима и си подарете релаксиращо SPA изживяване във Вашият дом!

Прочети още

GROHE Специални предложения за баня 2022/10

GROHE Специални предложения за баня 2022/10

GROHE

Специални предложения за баня

2022/10

 

В свят, където всичко става все по-сложно и по-сложно, много често простите неща правят живота по-приятен и красив. Ето защо ние си задаваме въпроса – какви промени можем да направим, за да бъде Вашето ежедневие дори по-лесно? – Нов смесител на GROHE! Тази година промоциите са изключително завладяващи като започнем от колекциите Bauflow, BauEdge, Eurosmart и Eurosmart Cosmopolitan, продължим с душ системи и душове, термостатни смесители, санитария и структура за вграждане и не за последно аксесоари за баня. Разбира се сме добавили и още много продукти на гарантиращо най-високо качество, на цена която никога до сега не е била толкова ниска! 

 

Промоционалната цена е в сила от 01.10.2022г., и важи до 1.4.2023г., или до изчерпване на промоционалните количества!

Прочети още

HANSGROHE Специални предложения за баня и кухня 2022!

HANSGROHE Специални предложения за баня и кухня!

HANSGROHE

Специални предложения за баня и кухня!

 

Водата за Вашето благоденствие

Водата играе важна роля в живота на всеки човек. Освежаващото чувство сутрин под душа, насладата от първото кафе за деня или приготвянето на любимото Ви ястие – всичко това би било невъзможно без водата. Тя Ви помага да релаксирате и да се заредите с енергия – заедно с Вашето семейство, или пък насаме със себе си. HANSGROHE създава новаторски смесители, душове и кухненски батерии, за да може да изживеете прекрасни мигове – както в ежедневието, така и в специалните моменти от живота. Най-важни за нас са иновативността, добрият дизайн, безкомпромисното качеството и доброто обслужване. За да може да се наслаждавате всеки ден на очарованието на водата.

HANSGROHE Специални предложения за баня и кухня!

 

Прочети още

BLACK FRIDAY 2021 Най-добрите цени, които може да намерите!

BLACK FRIDAY 2021 Най-добрите цени, които може да намерите!

BLACK FRIDAY 2021

Най-добрите цени, които можете да намерите!

 

Скъпи клиенти/приятели,

дойде деня през годината в който специалните предложения валят от всякъде и сега е момента да напарвите най-изгодната си покупка! Денят е BLACK FRIDAY който започва на 26.11.2021 година и както на последък е модерно преминава през BLACK WEEKEND 27-28.11.2021 година, позволявайки Ви да разгледате, сравните и се възползвате от неустоими отстъпки достигащи до -70%!

Прочети още

GROHE SMARTACTIVE Новата колекция душове на промоционални цени!

GROHE SMARTACTIVE Новата колекция душове на промоционални цени!

GROHE SMARTACTIVE

Създадени за да носят усмивки, благодарение на един бутон!

 

Ръчните душове GROHE SMARTACTIVE са с елегантен минималистичен дизайн и с два различни размера 130 и 150мм. Два дизайна – кръгъл и квадратен. Цветово разнообразие от над 11 цвята или стандартното хромирано покритие, като спрея може да е и в бяло. Изберете вида струя благодарение на бутона на гърба на душа.

Прочети още

GROHE Промоционални комплекти за баня с термостатни смесители!

GROHE Промоционални комплекти за баня с термостатни смесители!

GROHE

Промоционални комплекти за баня с термостатни смесители!

 

Марката GROHE е символ на качество /произведено в Германия!/, технологии – топ 50 производителя променили света, дизайн – над 400 награди за дизайн от 2003 година и не на последно място – изключителна грижа за околната среда! 

Сега ние Ви представяме няколко термостатни комплекта за баня, като само част от предимствата са им: постоянна температура независимо от промените във водопроводната мрежа, избор на температура, без риск от изгаряне.

Прочети още