Menu

Cart

UPONOR Подово отопление и охлаждане на специални цени! Избрана

UPONOR

Подово отопление и охлаждане на специални цени!

 

Скъпи клиенти,

започва нашата кампания за подово отопление и хлаждане, както и цялата отоплителна арматура на един от водещите производители UPONOR, на специални промоционални цени! Ценовите условия важат до изчерпване на промоционалните количества!

 

Подово отопление и охлаждане!

Свобода при планиране на вътрешното пространство със системите за подово отопление

За отопление или охлаждане с подово отопление – подово-интегрираните системи разпределят топлината равномерно и осигуряват комфортна температура по всяко време, без облаци прах. Вие се възползвате от оптималното използване на енергийни източници. Можете да постигнете още по-висока ефективност, като използвате възобновяеми енергийни източници и термопомпа. Архитектите и собствениците на сгради ценят тези невидими решения (също и под формата на стенно или таванно отопление). Те позволяват свободата да се създават творчески и просторни интериори. Енергийноефективните системи на UPONOR са подходящи както за нови сгради, така и при проекти за реновиране.

 

Приятно усещане през лятото и зимата

Лъчистото отопление/охлаждане с топла вода през зимата и охлаждане през лятото гарантират комфортна температура във всички сгради по всяко време на годината. Равномерното разпределение на температурата (в сравнение с радиатор) означава, че подовото отопление и охлаждане пести енергия, което също е добра новина за вашия бюджет.

 

 

Разгледайте всички промоционални условия на UPONOR тук ...

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!!!

 

 

 

 

 

Последно променена вВторник, 14 Май 2019 11:00