Производствената гама на VIEGA включва повече от 16000 различни артикула. Това са изделия (линейни сифони, подови сифони, сифони за мивка, сифони за вана, структури за вграждане, прес системи, прес системи за питайна вода, прес инструменти, и др.), които предполагат не само огромен избор, но и отлично качество.

 

viega-lineini-sifoni-bg-maistor

 

Зад марката VIEGA стои фамилно предприятие, което от самото начало поставя най-високи изисквания към качеството на своята продукция, сервиза, съблюдаването на срокове на доставка, а така също и максималната ориентация към потребителите. На първо място към себе си. Защото е напълно ясно: в големия бизнес,за да постигнеш международен успех, е необходимо нещо повече от добра идея. Поради това повече от 110 години компанията се отличава със смелост, стремеж към иновации и пълна отдаденост на работата.

 

Освен това 16000 вида продукти са винаги налични на склад, а благодарение на идеалната логистика е обезпечена тяхната комплектовка, маркировка, опаковка и изпращане. Системата работи съвършено – както и всичко в компанията VIEGA. Взаимодействие има не само в процесите, но и в продуктите. База за това създава технологията зя системи за вграждане – една от многото иновации на VIEGA.

 

viega-press-sistemi-bg-maistor

 

VIEGA обединява най-доброто: прекрасно обучен персонал, най-добри суровини, високотехнологично съвременно производствено оборудване – и всичко това в пет производствени предприятия в Германия и САЩ. Продуктите на VIEGA изменят практиката. Независимо дали тръбопроводни или свързващи системи, канализационна техника или системи за вграждане и промиване – доказателството за силата на иновациите съпътства VIEGA във всички производствени сфери. Произведено в Германия!

viega logo

 

 

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 1851 резултата

Покажи 8 16 32 64

VIEGA ADVANTIX Линейни сифони (109)

VIEGA ADVANTIX VARIO Линеен сифон (35)

VIEGA ADVANTIX Подови сифони (71)

VIEGA Сифони за вани и душ корита (33)

VIEGA Сифони за мивка (101)

VIEGA Структури за вграждане и бутони (178)

VIEGA PROFIPRESS (250)

VIEGA SANPRESS (241)

VIEGA PEXFIT PRO (88)

VIEGA TOOLS (6)

VIEGA Бронзови фитинги (371)

VIEGA Медни фитинги за запояване (463)