Благодарение на ненадминатото си съотношение между качество и цена VIEGA поставя отчетливи акценти в строителството на обекти. Тъй като тук всичко е съгласувано: стабилно изпълнение, надеждно качество и изключително разнообразие на дизайна.

 

viega-prevista-strukturi-za-vgrajdane-bg-maistor

 

Независимо дали се извършва монтажа на един модул или групов монтаж върху направляващи профили – структурите за вграждане VIEGA PREVISTA гарантира лесен и икономичен монтаж. Благодарение на интелигентните решения и иновативните детайли, например устройството за нивелиране, Вие пестите време при монтажа. Допълнително, регулируемото по дълбочина, свързващо коляно за WC осигурява удобен монтаж към канализационния тръбопровод.

 

viega-prevista-strukturi-za-vgrajdane-bg-maistor-1

 

Добрият дизайн еволюира!

Могат да бъдат поръчени бутони за промиване структури за вграждане на VIEGA за монтаж на едно ниво за WC и писоар. С помощта на 4,5мм дълбоките монтажни рамки могат да се монтират бутоните за промиване на серията VISIGN FOR MORE а с помощта на 7мм дълбоките монтажни рамки могат да се монтират бутоните за промиване на серията VISIGN FOR STYLE. Специално предимство: При монтажа структурите за вграждане могат да се регулират индивидуално, за да се напасват към различните дебелини на плочките. Така бутоните за промиване формират абсолютно равна повърхност със стената.

 viega-logo-bg-maistor

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 178 резултата

Покажи 8 16 32 64