VILLEROY & BOCH

Вдъхновения за баня! Иновативна и стилна баня…

 

VILLEROY & BOCH са иновативна компания с дългогодишна традиция в санитарна керамика и поглежда назад към една дълга традиция, която също повлиява активно на културата на банята. Една от най-важните марки в Германия, Европа и света. От основаването си през 1748 година производителят на керамика се е превърнал в международна лайфстайл марка. Подобно на много малко други премиум марки, Villeroy & Boch е дълбоко вкоренен в европейската култура. И по начина, по който само страхотна марка може да се справи, тя е разбрала как да запази своята идентичност, докато все още се движи с времето.

 

villeroy-boch-bania-bg-maistor

 

VILLEROY & BOCH произвежда иновативни и стилни продукти за баня, за да подобри живота на хората, да осигури постоянно вдъхновение и да отвори нови хоризонти за наистина персонализиран интериорен дизайн.

 

villeroy-boch-kuhnia-bg-maistor

 

VILLEROY & BOCH може да погледне назад към историята, обхващаща 270 години, което го прави една от най-дълго утвърдените европейски марки. Гордеем се с много силните връзки, които все още съществуват между семейството и компанията!

villeroy-and-boch-logo-bg-maistor

 

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 96 резултата

Покажи 8 16 32 64

VILLEROY & BOCH ARCHITECTURA (7)

VILLEROY & BOCH ARTIS (13)

VILLEROY & BOCH AVENTO (8)

VILLEROY & BOCH COLLARO (15)

VILLEROY & BOCH LOOP & FRIENDS (1)

VILLEROY & BOCH O.NOVO (4)

VILLEROY & BOCH SUBWAY 2.0 (7)

VILLEROY & BOCH VENTICELLO (13)

VILLEROY & BOCH VICLEAN (2)

VILLEROY & BOCH VICONNECT (5)