Водопровод

Предверието на Вашият дом – Градината!

Градината е предверието на нашият дом

Градината е предверието на Вашият дом и както знаете човек посреща по външността и изпраща по-ума! Погрежете се за Вашата градина и така ще впечатлите всички Ваши гости. Много често хората мислят за градината, когато къщата вече е готова и комуникациите са свързани с нея. Но за ландшафтен дизайнер идеалната ситуация е да работи от нулата успоредно с дизайна на къщата. Само тогава ландшафтът и архитектурата ще станат част от едно цяло.

 

С настъпването на пролетта е добре да подготвим и нашата градина

  • Започнете с почистването след като снегът се стопи, почистете земята и съберетет листа, клони и малки отломки. Ако има отпадъци, време е да се отървете от тях. Не става въпрос само за естетика: в продължение на няколко месеца вредителите се размножават и просто чакат началото на сезона, за да атакуват всички растения.
  • Обработете почвата и е подгответе за засъяване на новите разстения и торене на старите.
  • Напрескайте срещу вредителите, за да запазите растенията.

 

За да имате здрава морава, прекрасни цветя и храсти, правилното поливане е от основно значение

Проверете дали всичко нужно по Вашата сондажна система работи. Ако нямате сондаж то сега е момента да съзададете. Осигурете нужното количество вода на разстенията си, за да сте сигурни че ще цъфтят и разлистят. В нашия климат е невъзможно да се поддържа моравата в добро състояние без вода. Автоматичните системи за поливане са удобни – с тях можете спокойно да оставите градината поне за седмица до месец.

 

Градинското осветление често незаслужено остава на заден план – но напразно!

С помощта на професионално планирано осветление можете да постигнете най-невероятните визуални ефекти.

 

При нас ще намерите нужните материали за поливане и поддържане Вашата градина. Ако имате нужда от сондажни и потопявми помпи не се притеснявайте да ни пишете, а ние да Ви изготвим оферта за най-подходящите за Вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *