Линейни сифони 

Модерни с изчистен дизайн!

Линейните сифони Ви дават възможност за оформление на банята повече от всякота! Висококачествените материали и модерният изчистен дизайн отдавна са част от това специално помещение – без значение какви са конструктивните обстоятелства. В концепцията за проектиране на пода на банята стой идеята за цялостно чувство на простор, интериор от малко материали и избягване на реални и оптични прегради. Концепцията пресъздава визията на класическата ориенталска баня и съвременните луксозни спа салони.

 

lineini-sifoni-za-baniya-katogoriya-bg-maistor

 

Голямото разнообразие на линейни сифони от неръждаема стомана или композитни дъна, на неръждаеми решетки, включително с повърхност от стъкло или за вграждане на плочки/настилки – за да се слее с останалата част от банята.

 

lineini-sifoni-za-baniya-katogoriya-bg-maistor-1

 

Линейните сифони са много подходящи при душ кабини без под-душови корита, или с плочки с големи размери, при който е трудно да се направи четиристранен наклон на пода към подовия сифон. От към монтажни възможности ще намерите модели с фланец или без за хидроизолация, модели мантоаж на пода или за стенен монтаж.

Показване на 1–16 от 327 резултата

Покажи 8 16 32 64

Линейни сифони без фланец за хидроизолация (9)

Линейни сифони с фланец за хидроизолация (237)

Дизайнерски линейни сифони (90)

Линейни сифони за стенен монтаж (18)

Аксесоари и резервни части за линейни сифони (35)

Дизайнерски преходи за душ пространство (14)