Menu

Cart
Строителство

Строителство (3)

Традиция, иновации и нестандартни проекти в строителството.

Подготвени за бъдещето със сградна техника REHAU

REHAU

Подготвени за бъдещето със сградна техника 

 

Като водещ доставчик на системни решения в областта на строителството REHAU поема и предизвикателствата: екологична чистота, икономичност, дизайн и функционалност, както и надеждност и комфорт на строителството. Спечелете и Вие от системите на REHAU.

Продължава...

FISCHER POWER-FAST Винтът със сертификат, икономически изгодна алтернатива

FISCHER POWER-FAST

Винтът със сертификат, икономически изгодна алтернатива

 

До 50% по-лесно в дърво

Винтовете на fischer с екстра дълбок захват за накрайник, чрез който се запазва инструмента. оребрение на тялото на винта за спестяване на усилия и запазване на акумулатора. Резба до самият връх. Оребрение под главата на винта за по-лесно навлизане в дървото. Двойна резба която предотвратява разцепването на дървото. Резци на резбата за екстремно бързо навиване.

Продължава...

Основни познания за крепежните технологии

Крепежните технологии - основни познания

 

ТЕМА 1: Най-важни общи понятия

СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

 

Субстратът и неговото качество са от решаващо значение за избора на крепежен елемент: строителният материал и основата за закрепване. Прави се разлика между бетон, зидария и панелни строителни материали.

 

Бетонът е строителен материал, съдържащ цимент, който се разделя на две под-категории: стандартен и лек. Докато стандартния бетон съдържа чакъл, лекият съдържа добавки като пемза, разширяваща се пръст или стиропор, обикновено с по-ниска якост. Затова, освен всичко друго, анкерните крепежни елементи са в неблагоприятни условия.

Продължава...