Menu

Cart
Баня

Баня (61)

Стандартни и дизайнерски предложения за вашите мокри помещения.

GROHE ESSENCE CERAMIC Красотата е в най-чистите форми!

  • Публикувана в Баня

GROHE ESSENCE CERAMIC

Красотата е в най-чистите форми!

Пазарувай онлайн новата колекция 

ESSENCE от тук!! 

Яснота. Финес. Определена лекота на допир. Това са качествата, които има новата дизайнерска линия санитарна керамика GROHE ESSENCE, създадена от нежно органични форми. Перфектен за тези, които искат да си изкарат времето в банята по най-релаксиращият и успокояващ начин. ESSENCE осигурява лесен и привлекателен дизайн с иновативни функции, на които ще се наслаждавате ден след ден /PUREGUARD повърхностна технология, всички тоалетни са RIMLESS/.

Продължава...

VIEGA PREVISTA Ново поколение структури за вграждане

  • Публикувана в Баня

VIEGA PREVISTA

Ново поколение структури за вграждане

 

Разработена от най-големите експерти в бранша. VIEGA!

През тригодишната фаза на развитие, характеризираща се с интензивен обем с квалифицирани специалисти, е създадено ново поколение структура за вграждане. Тя е перфектно създадена за бъдещето: тя съчетава дълго изпробвани технологии с иновации, които революционизират работният процес и намират революционни отговори на въпроса относно хигиената, гъвкавостта, модерните технологии и дизайн.

Резултатът е ново поколение структури за вграждане, които не само пестят време за монтаж, но и осигуряват по-голяма надеждност при планирането и изпълнението, но и отговаря на всички настоящи и бъдещи изисквания на бранша - и със сигурност на Вашите...

Продължава...

Смесителите HANSGROHE METROPOL - Тайните звезди в банята!

  • Публикувана в Баня

HANSGROHE METROPOL 

Смесителите - Тайните звезди в банята!

 

Най-често използваните санитарни елементи са смесителите за баня. На тях дизайнерите отделят изключително внимание, тъй като те определят облика на санитарното помещение. А това само потвърждава факта, че смесителите са тайните звезди в банята.

Продължава...

DURAVIT - Банята в хармония с природата!

  • Публикувана в Баня

DURAVIT

Банята в хармония с природата!

 

Естествената комбинация на органични форми и натурални материали оставя чувство на близост с природата. Създаването на баня, като малък природен оазис вкъщи, сега е възможно – съчетайте зелени растения с продуктите на DURAVIT и et voila!

Продължава...

Санитарен порцелан и мебели за баня INSPIRA от ROCA - Технологии и богатство!

  • Публикувана в Баня

Санитарен порцелан и мебели ROCA INSPIRA

Високи технологии и богатство от решения в една единствена колекция!

 

Твоята баня – твоят стил е мотото на колекцията ROCA INSPIRA. Колекцията е разработена в три дизайнерски линии: Round (кръгла), Soft (с меки ъгли) и Square (правоъгълна), които предлагат на потребителя богатство от възможности за комбинации, в зависимост от личните предпочитания и стил, така че всеки да може да намери своето вдъхновение и създаде мечтания дизайн на своята собствена баня. INSPIRA включва мивки за баня (за вграждане върху плот или интегрирани в мебел), стенни или свободно стоящи тоалетни чинии и бидета, както и мебели за баня (база за умивалник и колона).

Продължава...