TECE

Близо до теб!

 

Като световен производител на санитарни продукти и инсталационни системи, „близо до вас“ е обещанието на TECE към своите партньори и клиенти. TECE работи като независим, семеен бизнес в непосредствена близост до хората и пазарите повече от 30 години. Любопитството към света на нашите клиенти ни кара да разработваме добре проектирани продукти и услуги и ще продължим да движим нашия новаторски подход напред в бъдеще.

 

 

Вода вътре, вода вън

Основната компетентност на TECE е лесна за обяснение. Подайте вода в сградата и след това отново навън – пионерски дух, толкова типичен за компанията.

 

90 процента от продуктите на TECE работят надеждно и невидимо зад стена или вътре в предстенна инсталация. Само 10 процента се виждат пред стената. Това включва, например, нашите бутони за структури за вграждане, линейни и подови сифони за баня. Нашите системни решения съчетават постоянно безопасни функции с вечен дизайн. Тази комбинация е представителна за движещата сила зад нашата компания – правенето на добри продукти още по-добри.

 

 

Иновациите правят всичко различно

Любопитството води до иновации. TECE многократно е задавала стандарти в индустрията – включително на международно ниво чрез уникални решения, благодарение на индивидуалните предимства, които предлагат.

Показване на 9 резултата

Покажи 8 16 32 64