Menu

Cart

Панелни радиатори

Радиатори за парно - топлина и уют за Вашият дом!

 radiatori za parno

 

Панелният радиатор е отоплително тяло предназначено за монтаж към отоплителни системи в сгради и позволява ляво и дясно странично свързване към отоплителните инсталации с максимално допустима експлоатационна температура по-ниска от 110*C. Предназначени са за едно-тръбни и дву-тръбни отоплителни системи с принудителна, а някои и със самоволна циркулация. Височини 300, 500 и 600мм, с дължини от 400 до 2400мм и в зависимост от височината и дължината радиаторите могат да бъдат с мощности от 733 до 5830W, комплект към всеки панелен радиатор влизат радиаторни тапи, радиаторни редукции, ръчен обезвъздушител и закрепващи елементи. 

 

Не се притеснявайте да се обърнете към нас да Ви помогнем да изчислилим заедно в зависимост от размера на стаята /квадратурата/ и моментното състояние на жилището /изолация, дограма и т.н./ нужният Ви панелен радиатор като мощност и резмер, за максимален комфорт!

 

Най-търсени модели: (алуминиеви радиатори, радиатори, радиатори за парно, панелни радиатори, стоманени радиатори, панелен радиатор тип22, радиатор, радиатор за парно, отоплителни инсталации, отопление).

 

Производител:
ELITE RADIATORS
Резултати 1 - 21 от 32