ROCA смята, че домовете може да са толкова различни, колкото и хората, които живеят в тях! По тази причина в ROCA произвеждат продукти, които помагат да създадем пространството в банята, което се приспособява към Вашият начин на живот, към онова, което те прави специален и те отличава от останалите.

 

И защото ние всички сме уникални и имаме различни потребности ROCA са инвестирали над 100 години в разбирането на хората, за да предложат решения, специално създадени за Вас: по-ефективни и устойчиви технологии, продукти които променят коренно хигиената или колекции, които препратката между миналото и бъдещето изненадвайки с нов и ексклузивен дизайн.

 

roca-producti-bg-maistor

 

В качеството си на световна водеща марка, ROCA също така влага в своите продукти ангажимента на компанията по отношение устойчивостта и защитата на околната среда. Всяко предложение е оборудвано с най-модерните и прецизни технологии с цел пестене на вода и енергия.

 

roca-producti-bg-maistor-1

 

Тук събира нашето желание да подчертаем онова, което прави всеки от нас специален. Колекции за баня, решения за душа, предложения за мебели и смесители за различни характери, които комбинират стилове, функции и покрития, за да оформят онова пространство в банята, което е лично твое!

 roca-logo-bg-maistor

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 1060 резултата

Покажи 8 16 32 64

ROCA BEYOND (35)

ROCA INSPIRA (74)

ROCA HALL (1)

ROCA MERIDIAN (18)

ROCA DEBBA (22)

ROCA VICTORIA (54)

ROCA ADELE (6)

ROCA Мивки за баня (78)

ROCA Мебели за баня (142)

ROCA INSIGNIA (33)

ROCA LANTA (4)

ROCA ESMAI (2)

ROCA ATLAS (21)

ROCA ANARA (5)

ROCA CARELIA (9)

ROCA AROLA (9)

ROCA CARMEN (31)

ROCA Душ системи и термостатни смесители (34)

ROCA Душове и аксесоари (233)

ROCA Структури за вграждане и бутони (32)

ROCA Специални предложения за баня (226)