В тази категория може да намерите котли и камини за Вашите локални парни, отоплителни системи или подови инсталации. Предлаганите от нас модели могат да се използват за гориво на дърва, въглища, пелети, природен газ и други. Камината освен уют и топлина със своя разнообразен дизайн допринася и за постигането на завършен вид на Вашият дом. Котлите внасят топлина в жилището без да го замърсяват или одимяват и постигат същият комфорт като при камината.

 

kotli-i-kamini-bg-maistor

 

Газовите кондензните котли използват при отоплението главно топлината на отработените газове и с това чрез годишна ефективност от макс. 98% помагат за икономията на енергия. Повишаването на разходите за енергия днес вече е един от най-важните въпроси. С изключително ефективните топлообменници на газово кондензно отопление може да се постигне коефициент на полезно действие до 98%. Благодарение на по-малкия разход на енергия като резултат се получават по-ниски разходи. 

 

ТАГОВЕ: (камини и котли, камини, котли, камини и котли на твърдо гориво, пелетни котли, пелетни горелки, котел на твърдо гориво, газов котел, котли на въглища и т.н.)

 

Показване на 1–16 от 145 резултата

Покажи 8 16 32 64

Котли на пелети (40)

Котли на твърдо гориво (12)

Газови котли (21)

Пелетни горелки (26)

Пелетни камини (64)

Камини на твърдо гориво (4)