Menu

Cart
Интериор

Интериор (6)

Удобство, уют, красота и дизайн за вашият комфорт.

VILLA OLIVI В долината Тоскана в Италия

  • Публикувана в Интериор

VILLA OLIVI

В долината Тоскана в Италия

 

Вила Olivi намираща се в Treia, сърцето на Тоската. Обновяването на вилата отнело 4 години, направено от швейцарските архитекти Markus Wespi и Jerome de Meuron. Външният стил на сградата е изцяло запазен, тъй като сградата е защитена от Италиянската културна и историческа администрация, но вътре е изцяло променена следвайки луксозния, комфортен и минималистичен стил.

Продължава...

Интериорни и дизайнерски решения за есенният сезон

  • Публикувана в Интериор

Интериорни решения за есента

През есента е време за промяна. Внесете в дома си романтика, топлина и уют с нашите предложения в цветовете на сезона.

 

Списание: ДЕКОР ИДЕАЛЕН ДОМ

Текст и селекция: Николета Ботева

Снимки: Александър Ашминов

Продължава...

На мода идва дизайнерски аскетизъм

  • Публикувана в Интериор

Парижкото изложение MASION OBJET - отново използва езика на предметите, за да внуши в 3 инсталации поведения и стилове, които ще бъдат актуални в предстоящия есенно - зимен сезон.

 
Посланието на парижкия салон е да укротим темпото, да се успокоим и да се върнем към същността на живота. Защото, казват ни, в ход в промяна в нагласите и днес хората вече се опитват да се освободят от излишъците, от повърхностното и безполезното. На мода идва минималистичен безвременен лукс, който събира в едно миналото, настоящето и бъдещето.
Продължава...

Модерен апартамент в Стокхолм

  • Публикувана в Интериор

Модерен апартамент в Стокхолм

Интериор

 

Стилен мезонет в Стокхолм. Изключително красиво съчетание между промишлените предмети и стилното бяло. Дизайн който Ви грабва от коридора до спалнята, мебели неподвластни на времето.

Продължава...

ISH 2011 Изложение за баня, строителни материали, енергия, климатизация

  • Публикувана в Интериор

ISH 2011

Изложение за баня, строителни материали, енергия, климатизация и ВЕИ

 

Най-голямото в света изложение за баня, строителни материали, енергия, климатизация и ВЕИ обедини бизнеса с кампанията Синя отговорност.

Пестенето на вода е една от големите световни грижи. ISH 2011 се провежда на всеки две години в панаирния град Франкфурт, технологиите за пестене на вода бяха фокус за почти всички над 2300 изложители. Кампанията Синя отговорност, организирана за втори път от Федерацията на германските производители на техника и оборудване, обедини изложителите  на ISH около обща кауза - пестенето на вода.

Продължава...