Скъпи клиенти, не се притеснявайте да ни запитвате за по-добри цени при нужда от по-големи количества или обекти!… Приятно пазаруване!

Как да поръчам?

BG-MAISTOR е електронен магазин, който се стреми да задоволи все по-нарастващото търсене на стоки и услуги в интернет пространството. За Ваше улеснение сме направили всички действия по закупуване, запитването и разглеждането на продуктите които предлагаме, по възможно най-лесният и достъпен начин!

 

  • За Ваше спокойствие всички продукти се заплащат с наложен платеж (плащане на куриера при получаване на стоката) на територията на страната, както и с банков превод по Ваше желание или задължително при доставка извън територията на България.
  • За да имате пълна информация при поръчването на продукт относно (цена на продукта, цена за доставка до избрано от Вас населено място), сме заложили цените за доставка на водещите куриерски фирми. Освен ако не се възползвате от нашата промоция за БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при покупка на продукт/и на стойност над 200,00лв.

 

Може да поръчвате продукти по всяко едно време на денонощието, като заявените продукти след 16:00 часа се изпълняват на следващия ден. Събота и Неделя са почивни дни и поръчките се изпълняват в Понеделник. НЕ Е НУЖНА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ДА ПОРЪЧАТЕ!!!