Mебели за баня, които да отговарят на характера и потребностите на всеки дом. Както всяко домакинство има свой различен поглед към света, така и ние може да Ви предложим различни колекции и стилове мебели, даващи Ви място за съхранение и интелигентен дизайн, които ще улеснят ежедневието Ви. Дизайн от настоящето, детайли от миналото и технологии от бъдещето определят най-новите идеи в обзавеждането за баня.

 

Шкафовете за монтаж на мивки върху плота, осигуряват допълнителен принкус на дизайн в цялостното възприятие на пространството. Изберете подходящи шкафове, плотове, колони и горени шкафове с огледало, за да подредите душ принадлежностите си и да създадете чисто и подредено пространство.

 

Мебели за баня

 

Това което найстина има значение, е вътре

Личните принадлежности на всеки имат нужда от място в банята и най-накрая го намират. Отлични възможности за съхранение и интегрирани дръжки за кърпи. Малките вещи са прилежно прибрани на безопасно място във вградените чекмеджета. Благодарение на сифоните за мивка спестяващи място, чекмеджетата са по-дълбоки, а това осигурява допълнително пространство. Ще откриете нови възможности и иновативни решения при мебелите за баня, стилни аксесоари и още много находчиви идеи.

 

Показване на 1–16 от 347 резултата

Покажи 8 16 32 64

Шкафове за баня (253)

Колони за баня (23)

Горни шкафове с огледала за баня (19)

Плотове за мивка в баня (31)

Аксесоари за мебели за баня (5)