Menu

Cart

Мебели за баня

Изборът на подходящи мебели за баня означава да подредите душ принадлежностите си и да създадете чисто и подредено пространство. Ще откриете нови възможности и иновативни решения при мебелите за баня, стилни аксесоари и още много находчиви идеи.

 

мебели за баня

 

Както всяко домакинство има свой различен поглед към света, така и ние може да Ви предложим различни колекции мебели, които да отговарят на характера и потребностите на всеки дом. Различни стилове, място за съхранение и интелигентен дизайн са част от предложенията, които ще улеснят ежедневието Ви. Дизайн от настоящето, детайли от миналото и технологии от бъдещето определят най-новите идеи в обзавеждането за баня. Мебелите за мивки върху плот осигуряват допълнителен принкус на дизайн в цялостното възприятие на пространството.

 

Това което найстина има значение, е вътре

Личните принадлежности на всеки имат нужда от място в банята и най-накрая го намират. Отлични възможности за съхранение и интегрирани дръжки за кърпи. Малките вещи са прилежно прибрани на безопасно място във вградените чекмеджета. Благодарение на сифоните за мивка спестяващи място, чекмеджетата са по-дълбоки, а това осигурява допълнително пространство.

 

Производител:
Избери производител
Резултати 1 - 21 от 91