Висококачествени професионални инструменти на водещите производители.

REMS АКЦИЯ 02/2018 Машини и инструменти за обработка на тръби

REMS АКЦИЯ 02/2018 Машини и инструменти за обработка на тръби

REMS АКЦИЯ 02/2018

Машини и инструменти за обработка на тръби

 

Представяме Ви новото предложение на REMS 02/2018 актуално до 31.12.2018 година, в което може да намерите всички нужни инструменти и машини за обработка на тръби! Всички промоционални продукти ще може да разгледате на прикаченият PDF файл най-отдолу, както и да закупите от нашият онлайн магазин тук …

Прочети още

REMS CENTO Тръбонарезна машина за рязане на тръби до DN100

REMS CENTO Тръбонарезна машина за рязане на тръби до DN100

REMS CENTO

Тръбонарезна машина за рязане на тръби до DN100

 

Иновативна техника за най-добър резултат REMS Cento.

Рязане на тръби до DN 100. Супербързо, под прав ъгъл, без остатъци.

 

Rems Cento е компактната, ръчна машина за мобилно, бързо рязане на тръби. Големият работен обем до DN 100 и намаленото тегло от само 17 кг. поставят нови мащаби за приложение на работната на работната площадка и в работилницата. Тръбите се режат бързо, правоъгълно, сухо и без остатъци, идеално за директно обработване при инсталация на пресфитингови системи. Без необходимост от регулиране в целия работен обсег ф (8) 22 – 108 мм.

Прочети още

REMS PICUS Диамантено пробивна електрическа машина

REMS PICUS Диамантено пробивна електрическа машина

REMS PICUS

Диамантено пробивна електрическа машина

 

Система – универсална за много видове материали. REMS PICUS Диамантено пробиване вместо къртене. Просто, бързо, без вибрации.

 

Мощни електрически диамантено – пробивни машини за сухо и водно пробиване, ръчно или с щендър за пробиване. 1 система – универсално приложима за много видове материали и поради това идеална за работата на инсталатора. Оптимално съотношение между задвижващите машини и боркорони правят работата лесна и бърза. Например: пробиване в железобетон 200 мм с боркорона ф62 само за 3 минути.

Прочети още

DOXA Диамантени боркорони за професионална употреба

DOXA Диамантени боркорони за професионална употреба

DOXA

Диамантени боркорони за професионална употреба

 

ДИАМАНТЕНИТЕ БОРКОРОНИ DOXA са универсални и подходящи за работа с диамантено пробивни машини с външна съединителна резба – UNC 11⁄4 или G 1/2. Високото качество на тръбите, от които са изработени телата на боркороните DOXA, позволява подмяна на диамантените сегменти и е предпоставка за дълго практическо приложение. Иновативните, специално разработени диамантени сегменти със специално свързване, съдържащи висок диамантен дял, гарантират висока пробивна мощност, издръжливост и устойчивост на екстремно високо натоварване. Специфичната, покривна форма на диамантените сегменти с конусно врязване позволява точно фиксиране на технологичния отвор, с което се предотвратява неточното му изработване, и се гарантира бързо и лесно пробиване. Разнообразието от диаметри и дължини на диамантени боркорони DOXA позволява точен подбор на инструмент, съответстващ на необходимия технологичен отвор. Диамантените боркорони намират приложение при:

Прочети още

VIEGA Инструменти за пресоване за всички системи

VIEGA Инструменти за пресоване за всички системи

VIEGA

Инструменти за пресоване за всички системи 

 

Инструментите за пресоване на VIEGA потвърждават своето качество при най-тежки условия на работа. Със своята проверена от TUV техническа безопасност те се причисляват към най-надеждните и най-успешните в Европа. Освен това дългите сервизни интервали гарантират висока икономичност.

Прочети още