Menu

Cart
Водопровод

Водопровод (5)

Традиционни и съвременни предложения за изграждане на водопроводни инсталации.

CARBO CRP Уникална трислойна полипропиленова тръба с универсално приложение

FLASH CO. / PIPELIFE INSTAPLAST

На върха на технологичната еволюция

 

С настъпване на отоплителния сезон ние Ви предоставяме -20% намаление от цената на тръбата CARBO CRP, която можете да закупите от нашият онлайн магазин.

 

CARBO CRP Уникална трислойна тръба с универсално приложение

Търсенето на оптимално приложение на карбонови влакна в пластмасовите тръбни системи приключи. CARBO CRP е върхът на технологичната еволюция на полипропиленовите тръби за топла и студена вода. С комбинирането на иновативния полипропилен тип PP-RCT и карбонови фибри, чешкият производител PIPELIFE CZECH s.r.o., представя ново поколение на инсталациите от полипропилен, с непостигани до момента характеристики. 

Продължава...

БЕЛАСИЦА АД Битови водомери за дистанционно отчитане

БЕЛАСИЦА АД

Битови водомери за дистанционно отчитане, вашата система за дистанционно отчитане

 

С грижа и отговорност за клиентите, българския производител БЕЛАСИЦА АД предлага собствено решение за отчитане на консумираната вода за битови нужди от разстояние.

Продължава...

AQUATHERM FUSIOTHERM Система за вътрешен водопровод за питейна вода

AQUATHERM FUSIOTHERM

Система за вътрешен водопровод за питейна вода

 

Изключителна техническа гъвкавост на системата FUSIOTHERM е наложила търсенето и в повече от 25 страни. Поради това тя намира приложение в много области и се доказва като една от най-добрите тръбопроводни системи.

 

Към системата FUSIOTHERM спадат различни видове тръби SDR 11, SDR 7.4, SDR 6. Това се допълва и от: тръба със стъклофибар SDR 7.4 и тръба с алуминиева вложка SDR 7.4. Към това се начисляват още 450 вида фасонни части и свързващи елементи, като вентили и сферични кранове. Продуктите се предлагат с диаметър от 20 до 160 мм, както и 200 и 250 мм.

Продължава...

AQUATHERM Иновативни тръбопроводни системи и инсталации

AQUATHERM

Иновативни тръбопроводни системи

 

Изпитано качество - висок стандарт

AQUATHERM обръща особено внимание на екологичното производство, обработката и високото качество на своите продукти.

Качеството на суровините дава огромно отражение на качеството на цялата продукция. Заради това AQUATHERM изпитва (с помощта на центъра за изследване на пластмасови материали в град Вюрцбург и центъра по хигиена в град Гелзенкирхен) хигиенните свойства и нормата на натоварване на суровините по време на производството и след това.

Продължава...

VIEGA PEXFIT PRO Гъвкава тръбопроводна система, която гарантира сигурност и безопасност

VIEGA PEXFIT PRO

Гъвкава тръбопроводна система, която гарантира сигурност и безопасност

 

PEXFIT PRO на VIEGA е система, която отговаря на вашите нужди. Тръбите PEXFIT PRO са толкова гъвкави, колкото е необходимо и толкова дълготрайни и надеждни, колкото очаквате. В комбинация с новите пресови съединения от PPSU и проверените в практиката съединения от червен месинг на VIEGA Вие можете да реализирате всички вътрешни инсталации. Тръбите PEXFIT PRO FOSTA са с трислойна конструкция: една вътрешна тръба от PE-Xc, един алуминиев слой и една бяла, външна обвивка.

Продължава...