SCHOCK 

Гранитни мивки и смесители за кухня, създадени в Германия!

SCHOCK  създадена през далечната 1979 година, като произвежда и представя пред света първата мивка от гранитен материал CRISTALITE. В продължение на 40 години и до ден днешен известни марки производители на гранитни мивки използват именно тази технология. Мивките за кухня SCHOCK се състоят от 80% кварц – това е най-твърдата съставна част на гранита и именно заради това ги наричаме гранитни мивки.

 

SCHOCK  Гранитни мивки и смесители за кухня, създадени в Германия!

 

В качеството си на свързващ материал се използва висококачествен акрил. При съединението на акрила с кварца се получава материал 3 пъти по-здрав от натуралния гранит. Разработена и патентована преди повече от 40 години гранитната мивка SCHOCK получава признание за изделие от премиум клас.

 

SCHOCK  Гранитни мивки и смесители за кухня, създадени в Германия!

 

Повече от 90 действащи патента в сферата на производството на гранитни мивки потвърждават иновационната мощ и уникалност. Само за 2017 година по света са произведени и продадени повече от 2 милиона мивки на база патентa. Постоянната инвестиция в иновационни средства и технологии гарантира енергоефективно производство и опазването на околната среда. Мивките за кухня SCHOCK се произвеждат единствено в Германия в пълно съответствие с изискванията за защита на околната среда. Под висококачествен контрол и стандарт на качеството в фирмата обръщат особено внимание на безопасността на своята продукция. Единствено марката SCHOCK е сертифицирана по този стандарт за хигиенно качество.

schock-logo-bg-maistor

Показване на 1–16 от 800 резултата

Покажи 8 16 32 64

SCHOCK Аксесоари за кухненски мивки и смесители (38)

SCHOCK Смесители за кухня (389)

SCHOCK Мивки за кухня (373)