ALCA

Чешката традиция и световния дизайн заедно с нас създават ALCA

 

ALCADRAIN е основана през 1998 година от съпрузите Радка Прокопова и Франтишек Фабичович. От започването на производството, като в началото са били пълнещи и изпразващи механизми в Бржецлав, те значително разширяват и подобряват, модернизират портфолиото си от санитарни продукти.

 

alcaplast-sanitarna-armatura-bg-maistor

 

В момента ALCA се вписват в ролята на пазарен лидер, насочващ тенденции в областта в Ценътрална и Източна Европа, с разширяване в много страни. Ние проектираме нашите продукти, така че да могат да опростят живота в много страни. Те са универсални и отговарят на всички европейски и международни стандарти.

 

alcaplast-sanitarna-armatura-bg-maistor-2

 

Премиум марката ALCA представя редица дизайнерски продукти, които са изцяло разработени с висока полезност. ALCA с създател на редица нови тенденции в санитарните технологии. Сътрудничеството с редица дизайнери в създаването на нови продуктови линии, им допринася няколко престижни награди. ALCA е съзадтел на тенденции в света на дизайна. Това се потвърждава от две награди,които компанията получи през последните години.

Прочети повече за компанията ALCA тук…

alca-logo-bg-maistor

Показване на 1–16 от 342 резултата

Покажи 8 16 32 64

ALCA Структури и бутони за вграждане (82)

ALCA Линейни сифони (80)

ALCA Подови сифони (58)

ALCA Сифони за мивки, вани, душ коритa, бидета и писоари (99)

ALCA WC Аксесоари (23)