Хладилници и фризери

Може би най-важният и незаменим уред във всяка кухня!

 

Хладилникът е домакински уред които най-образно би се разгледал като термоизолиран шкаф, в които се поддържа температура, по-ниска от тази на околната среда. Според принципа на охлаждане на работната камера, хладилниците най-често са компресорни и абсорбционни. Хладилникът е един от най-важните домакински уреди и с избора му трябва да се подхожда с голямо внимание.

 

Хладилникът е домакински уред които най-образно би се разгледал като термоизолиран шкаф, в които се поддържа температура, по-ниска от тази на околната среда.

 

Съвременните хладилници могат да бъдат оборудвани с фризер, мини бар, зони за свежи плодове и зеленчуци и други, като общият брой на отделенията може да достигне до 5.

 

Хладилникът не е просто елемент от кухненското помещение, в който държим голяма част от храните и напитките си, но можем да кажем, че хладилниците са средство, позволяващо ни да съхраним по най-добрия начин свежестта,

Хладилници

Видиве и характеристики, които да Ви помогнат при избора! прочети тук …

 

Хладилникът не е просто елемент от кухненското помещение, в който държим голяма част от храните и напитките си, но можем да кажем, че хладилниците са средство, позволяващо ни да съхраним по най-добрия начин свежестта, отличното състояние и вкусовите качества на закупените продукти. Без тях настоящият ни начин на хранене и дори на живот би бил абсолютно немислим. 

 

Показване на 1–16 от 49 резултата

Покажи 8 16 32 64

Хладилници с една врата (24)

Хладилници с камера (2)

Хладилници с фризер (22)