Скъпи клиенти, не се притеснявайте да ни запитвате за по-добри цени при нужда от по-големи количества или обекти!… Приятно пазаруване!

Срокове на доставка

BG-MAISTOR – Наричан по-долу продавачът!

 

  • Продавачът се задължава да доставя поръчаните продукти със собствен транспорт или чрез куриерска фирма до адрес, посочен от Купувача или в офис на куриерската фирма, в зависимост от избора на Клиента.
  • Продавачът ще осигури подходящото опаковане на продуктите и изпращането на съпътстващите документи. Ако по някаква случайност в пратката не се съдържат необходим към поръчания продукт документ, то моля да се свържете с нас на имейл shop@bg-maistor.com и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим възможно най-бързо.
  • Продавачът ще извършва доставката на продуктите и предоставянето на Услугите само на територията на България.
  • ВАЖНО!!! БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА над 200,00лв. не важи при поръчване на водопроводни и канализационни тръби и кангали с дължина над 2м. и височина над 1,5м. При желание да закупите от тях се свържете с нас да уточним разходите по доставката.
  • Цената на доставката, когато има такава, ще е видна след като желания продукт/и се поставят в количката и след указването на адрес на доставка.

ЗАБЕЛЕЖКА

Всички цени са с включено ДДС

Всички цени и условия са само за направени поръчки през сайта

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 200лв.

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Доставките се изпращат както следва:

Понеделник – Петък: 09:00 – 17:00

Събота, Неделя и официални празници: Почивен ден