DURAVIT една компания, която е създала много иновации, тенденции и дизайнерски решения за баня със своите вековни традиции в санитарната керамика.

Почти 200 години опит стоят зад името DURAVIT – немско предприятие, което е един от водещите производители в областта на санитарната керамика. Световно известни дизайнери създават изящните продуктови серии на DURAVIT, чиято стилистика клони към модернизма на Баухаус, затова и керамиката на DURAVIT винаги изглежда добре и доставя удоволствие на всеки, който има усет към добрия дизайн.

duravit-bg-maistor

Добре дошли в банята!

Не е толкова далечно времето, когато банята беше просто едно практично обзаведено помещение, в което човек прекарваше колкото се може по-малко време. Често то беше наричано мокрото помещение и изцяло отговаряше на името си. Но днес нещата са различни. Днес банята е мястото, където може да се отпуснем изцяло и да бъдем себе си, да си отдъхнем от забързаното и напрегнато ежедневие. Тя все още е място за лична хигиена, но вече не само хигиена на тялото, а и на душата. Онези, които искат да си доставят удоволствие, ще изберат баня, която сама по себе си е едно удоволствие. Но ако искате наистина да се поглезите, то ще изберете баня на DURAVIT.

DURAVIT дизайнерски колекции за баня

Как всъщност може да се признае добрият дизайн?

В крайна сметка, индивидуални вкусове могат да бъдат толкова различни. Въпреки това, някои атрибути служат като критерии и определители за иновации. На първо място, DURAVIT е горд носител на множество международни награди за дизайн. На второ място това са самите дизайнери. Всеки дизайнер е специалист в своята област – виден световен новатор с присъщо чувство за добър дизайн. Philippe Starck, EOOS, Phoenix Design, sieger design, Kurt Merki Jr., Christian Werner, Matteo Thun или Cecilie Manz – дизайнерите на DURAVIT са точно толкова многолики, колкото е и нашата продуктова гама.

duravit news magazine 11NEWS MAGAZIN #11

DURAVIT отново представя върха на холистичния дизайн на банята. Засилените емоции контрастират с най-съвременната технология, меките форми отговарят на геометрични контури.

duravit logo

Показване на 1–16 от 187 резултата

Покажи 8 16 32 64

DURAVIT Зона за измиване (104)

DURAVIT Тоалетната зона (53)

DURAVIT Душ зона (15)

DURAVIT Вани за баня (11)

DURAVIT 1930 (1)

DURAVIT ARCHITEC (1)

DURAVIT CAPE COD (4)

DURAVIT DARLING NEW (5)

DURAVIT D-CODE (25)

DURAVIT DURASQUARE (2)

DURAVIT DURASTYLE (11)

DURAVIT HAPPY D.2 (16)

DURAVIT LUV (2)

DURAVIT ME BY STRACK (58)

DURAVIT P3 COMFORTS (1)

DURAVIT STARCK 1 (2)

DURAVIT STARCK 2 (1)

DURAVIT STARCK 3 (3)

DURAVIT VERO / AIR (1)

DURAVIT VIU / XVIU (7)

DURAVIT D-NEO (9)

DURAVIT C.1 (11)

DURAVIT Специални предложения за баня (126)

DURAVIT една компания, която е създала много иновации, тенденции и дизайнерски решения за баня със своите вековни традиции в санитарната керамика.