DURAVIT

Специални предложения за баня 2021

 

Санитарна керамика

Санитарната керамика на DURAVIT включва мивки, тоалетни чинии, бидета и писоари, създадени от световно известни дизайнери. Някой продукти са с изчистени форми, други са по-скоро елегантни, някои са вдъхновени от природните форми, други са по-сурови и първични – санитарната керамика на DURAVIT има много лица.

 

 

 

Мебели за баня

DURAVIT е експерт в областта на висококачествените мебели за баня, като например шкафове за монтаж под умивалник, свободно стоящи и странични шкафове, горни шкафове с огледало, както и огледала за баня. Ще откриете редица разнообразни серии на именити топ-дизайнери. Дори само разглеждането ще Ви достави огромно удоволствие!

 

Вани идеи за банята – за всеки. Асиметрични, правоъгълни, квадратни, петоъгълни или заоблени като форма, практични, с щедри размери или футуристични като стил – може да задоволим всеки вкус и всяка нужда. Едва ли другаде ще намерите вана с капаци за Вашата слънчева веранда, или нещо подобно на новата вана за плаване Nanho. А при нас можете просто да започнете да разпускате.

duravit-specialni-predlojeniya-2021-bg-maistor

 

Аксесоари за баня

Изключително красиви и практични аксесоари за банята ще намерите в серията Starck T – различни видове закачалки за хавлии, четки за тоалетна, сапунерки, диспенсери за течен сапун, държачи за тоалетна хартия, чаши и много други. Всеки от тях е едно малко произведение на изкуството, което ще украсява дълги години Вашата баня!

 

Показване на 1–16 от 126 резултата

Покажи 8 16 32 64