REMS

 

Призивът на основателя на фирмата Кристиян Фьол „REMS трябва да са по-добри“ винаги е бил мерило за всички действия. Днес REMS е един от водещите производители на машини и инструменти за обработка на тръби. Продуктите на REMS поради своята модерна технология и високото си качество са много ценени и намират приложение по целия свят.

 

REMS Произведено в Германия

Обозначените като „Германски качествен продукт“ продукти на REMS се произвеждат в Германия. Производствените предприятия се намират във Вайблинген до Щутгарт, точно в центъра на германската високо-технологична индустрия. Там за целите на научно-изследователските и конструкторските работи, на производството и осигуряването на едно високо качество са на разположение изключително модерни инсталации и съоръжения. Освен това има и постоянен екип от висококвалифицирани сътрудници, някои от които работят в REMS вече от четири поколения и разполагат със специалните знания и натрупания опит, необходими за производството на качествени продукти.

 

REMS instrumenti

 

REMS На върха на техническия прогрес

Новите идеи, техническият прогрес и REMS са тясно свързани помежду си. Многото валидни патенти на територията на страната и в чужбина доказват това. REMS винаги успява чрез модерните си продукти да се изкачи на върха на техническия прогрес, например REMS Amigo, REMS Tiger, REMS Curvo, REMS Mini-Press ACC.

rems logo

 

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 250 резултата

Покажи 8 16 32 64