HANSGROHE FOCUS

Елегантност и качество в ежедневието!

С тънкото си цилиндрично тяло и плоската ръкохватка, смесителите HANSGROHE FOCUS въвеждат елегантност и качество в ежедневните Ви дейности с водата. Нежната галеща окото закръгленост и ергономична ръкохватка Ви приканват да се уверите в лекотата на употребата. Топ качество, комфорт и на добра цена!

 

Превъзходен комфорт на атрактивна цена: това е, което предлага гамата за баня FOCUS на HANSGROHE. Смесителите за мивка, вана, душ и биде могат да бъдат вечно и безпроблемно интегрирани във Вашето ежедневие. Със своите галещи извивки и ергономична дръжка те са истинско удоволствие за използване.

 

HANSGROHE FOCUS

 

Изчистените линии и плоският дизайн са типични за FOCUS. Динамичният силует и плавните извивки на чучура и дръжката наистина подчертават качеството. Всички смесители за баня са оборудвани с керамичен затварящ механизъм и са защитени от гланцово хромирано покритие, така че можете да продължите да се наслаждавате на продукта си дълго време напред. Това е качество на HANSGROHE, което можете едновременно да видите и усетите. Всеки ден!

 

Показване на 1–16 от 20 резултата

Покажи 8 16 32 64