INTER CERAMIC

Посрещаме всекидневно високите изисквания на пазара!

 

INTER CERAMIC е семейна българска фирма, която се занимава с производство, асемблиране и дизайн на артикули за обзавеждане за баня, кухня и спа-градински зони. Компанията е разположена на над 15 000 кв.м площ и продължава да развива своите продукти и продуктови линии според търсенето и потребностите на своите клиенти. Разполагат с мащабна логистична зона, което гарантира на клиентите бързо и качествено обслужване както в България, така и на чуждите пазари. Фирмата днес е една от водещите компании в България като предлага най-голямо разнообразие в тази сфера на продукти, които са в наличност в складовите им зони – готови да бъдат доставени.

 

INTER CERAMIC

 

 

INTER CERAMIC има своите доказани традиции в областта на мебелите за баня и обзавеждането. Те използват различни материали за достигане на съвършенства, както за визия, така и за издръжливост и устойчивост. При санитарията се използва висок клас порцелан с троен контрол на качество при изработка.

В сегмента на ваните, INTER CERAMIC са развили изключително разнообразие от модели. Разполагат с така наречените дизайнерски free standing вани от фибро стъкло, iStone и, разбира се, с акрил. Продутовата гама не спира до тук, а продължава с душ кабини и паравани, смесители за баня, огледла, Spa продукти и още много отговарящи на най-високи изисквания за качество продукти.

 

INTER CERAMIC

 

 

Една от водещите причини INTER CERAMIC да се държат така устойчиво на пазара е и тяхното основно мото: „Нашите клиенти и техният успех са важни за нас, затова се запознаваме в детайл с проектите им, за да можем да посрещнем високите изисквания на пазара и да направим заедно най-добрия избор!“.

inter-ceramic-logo-bg-maistor

Показване на 1–16 от 372 резултата

Покажи 8 16 32 64

INTER CERAMIC Мебели за баня (75)

INTER CERAMIC Смесители за баня (76)

INTER CERAMIC Санитария (58)

INTER CERAMIC Вани за баня (14)

INTER CERAMIC Душ кабини и паравани за баня (82)

INTER CERAMIC Аксесоари за баня (39)

INTER CERAMIC Кухня (27)

INTER CERAMIC SPA (1)