MARAZZI е най-известната марка в производството на керамични плочки, присъстващa в повече от 140 страни и е универсално призната като синоним за качествени керамични плочки, символизиращи най-доброто от италианския стил и производство в сектора за интериорната декорация и дизайна. MARAZZI е основана през далечната 1935 година в Sassuolo. Всъщност MARAZZI е отговорен за основните технологични, процесни и дизайнерски иновации в производството на керамични плочки – някои от които са се превърнали в основни етапи в историята на съвременната керамика – които превърнаха компанията в еталон за висококачествена керамика по света.

 

MARAZZI е най-известната марка в производството на керамични плочки, присъстващa в повече от 140 страни и е универсално призната като синоним за качествени керамични плочки, символизиращи най-доброто от италианския стил

 

Неизменен усет за изследване и експериментиране, способност за прогнозиране и реагиране на промените и развитията в начина на живот, архитектурата и дизайна, както и приоритизирането на околната среда и устойчивостта – това са силните страни, които позволиха на MARAZZI да се издигне до върха на своята индустрия, в Италия и в международен план. И постоянно да утвърждава своето лидерство!

MARAZZI винаги е превръщал естетическите изследвания в силна страна на своите предложения

MARAZZI беше първата компания, която осъзна необходимостта керамичните плочки да се превърнат в обзавеждане и архитектурен елемент, поставяйки отговорността за създаването на продукта в ръцете на водещи дизайнери.

 

MARAZZI беше първата компания, която осъзна необходимостта керамичните плочки да се превърнат в обзавеждане и архитектурен елемент, поставяйки отговорността за създаването на продукта в ръцете на водещи дизайнери. 

 

Днес MARAZZI принадлежи на Mohawk Industries Inc., най-големият производител на подови настилки в света, регистриран на Нюйоркската фондова борса, и се радва на невероятна международна известност, както сред дизайнери, архитекти и изпълнители, така и сред дилъри и крайни клиенти.

Нека колекциите на MARAZZI Ви вдъхновяват: модерни, дизайнерски или класически решения!

MARAZZI Създай твоя неутрзим дом!

 

  

 

 

Показване на 11 резултата

Покажи 8 16 32 64