Подовите сифони VIEGA, определя стандартите за отводняване на бани и подове, благодарение на отличната си системата ADVANTIX. Различните корпуси, варианти на уплътняване, приставки и разнообразие от решетки правят ADVANTIX, точния избор за всяко приложение. Отличени с редица награди за дизайн, решетките за подовите сифоните VISIGN, добавя визуално превъзходни акценти в банята. 

 viega-advantix-podovi-sifoni-bg-maistor

 

Подови сифони за отводняване на бани за монтаж при работа с хидроизолация

Области на приложение на стандартното уплътнение, което може да осигури също дълговременна защита от влага на сградните елементи, като тавани, подове или хидроизолации. Използваните при този способ уплътнителни платна от битум или EPDM се полагат непосредствено върху необработения бетон или топлоизолацията. Този способ се е указал особено надежден при уплътняването на балкони, тераси, плочи на подове или мазета. Освен това традиционните уплътнения могат да се използват и като допълнително второ ниво на хидроизолация в съчетание с обмазната хидроизолация.

прочети още за подовите сифони VIEGA ADVANTIX тук…

viega-logo-bg-maistor

 

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 71 резултата

Покажи 8 16 32 64
-7%
Подов сифон ф50мм със странично оттичане и доп. вход ф40мм, рамка и решетка от неръждаема стомана 100х100мм, комбиниран воден затвор и клапа VIEGA ADVANTIX 583248
178,00 лв.