Баня - полезни съвети!

KARAG Технологично обзавеждане за баня

KARAG Технологично обзавеждане за баня

 

KARAG е чисто гръцка компания, която е основана и базирана в Серес, Гърция от 1996 г. Занимава се с търговия на едро с пълна гама продукти за  обзавеждане за баня. Разполага с модерни частни съоръжения от 25 000 квадратни метра в Синдос, Солун, докато производството на душ кабини за баня и душ, един от основните обекти на компанията, се извършва в частни съоръжения в Серес с общо покритие от 12 000 кв.м. За вътрешните му процеси са наети общо 85 служители.

 

karag-bg-maistor-blog-1

 

karag-bg-maistor-blog-2

 

Днес KARAG присъства активно на балканските пазари (България, Румъния, Хърватия) в Кипър и Малта. От 2015 г. KARAG ITALIA Srl е създадена в Castelnuovo Rangone в Модена, Италия, в собствени помещения, която е активна в дистрибуцията на едро на продукти KARAG на италианския пазар, а от друга страна на други европейски пазари като Франция, Швейцария, Словения, Обединеното кралство, Литва, Унгария и др. В същото време групата изнася за страните от зоната MAGREB (Мароко, Тунис, Либия), но също и за страните от Сахара (Камерун, Нигерия, Сенегал, C Εte d’Ivoire). На следващата година, през 2016 г., KARAG създава KARAG SCANDINAVIA AB в Малмьо, Швеция, което доставя продуктите на компанията на Скандинавския полуостров и Дания.

И накрая, имайки широка търговска мрежа, за общо повече от 20 страни в Европа, Арабия и Африка, докато ни се доверяват над 21 хиляди клиенти и партньори по целия свят.

 

karag-bg-maistor-blog-3

 

karag-bg-maistor-blog-4

 

Непрекъснатият и успешен курс с над 40 години опит на своите ръководители в областта на санитарния фаянс прави KARAG един от най-важните доставчици на санитарен фаянс, като го поставя на челно място в доставките на кабини в целия европейски пазар.

разгледайте всички продукти на KARAG при нас тук…

karag-italy-logo-bg-maistor

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *